Ibolyka a parlament madamja.Bárkinek lefexik,csak pozícíóban maradhasson.Hiába kell a lé,bármi áron.Gerinctelen férgek gyülekezőhelye.
2010. márc. 4. 19:44
13/25 anonim válasza:
Ejnye-bejnye!Hát szegénynek hogy esik ez,mit gondol ha itt olvasgat???:)))
2010. márc. 4. 20:42
14/25 anonim válasza:
Halottakról vagy jót vagy semmit. (Politikailag halottak, még mielőtt kopogtatna nálam a terrorelhárítás.)
2010. márc. 4. 22:21
15/25 anonim válasza:
Az MDF nem létezik, Bokros hülyét csinált magából, hogy a férgek mellé állt. Ugyanolyan patkányok, mint a FIDESZ-KDNP, SZDSZ, MSZP politikusai, cask még kevésbé sikeresek.
2010. márc. 4. 23:14
16/25 anonim válasza:
Bokros tényleg csak leégeti magát velük
Amikor 2006ban nem lépett koalícióra Fidesszel az MDF, az azt mutatta hogy kiállnak az elveik mellett és nem csak húsosbödön vonzza őket. Ekkor én úgy gondoltam hogy tiszteletreméltó és felelősségteljes párt, bármennyire is kicsi.(mondom úgy hogy nem rájuk szavaztam)
De amit azóta műveltek, kezdev az Szdsz- szel való egyesülésükre, azzal minden hitelüket eljátszották (a szememben).
2010. márc. 6. 14:51
17/25 anonim válasza:
Az SZDSZ-el való összejátszásuk miatt számomra hiteltelenek.
Hát persze, hogy közösködnek az szdsz- el, az szdsz zsidók társasága, és ki vezeti az mdf- et? DÁVID Ibolya. Zsidó.Az mdf is zsidó. A fideszmszp, pedig zsidóbarát vagy zsidó.(Kövér és társai).
2010. márc. 6. 19:12
20/25 anonim válasza:
Ugyan, srácok. Ha ennyire nincs esélyük akkor mit vesződtök ennyit a lejáratásukkal? :)
Vona Gábor nem vállalta a vitát Bokrossal, emlékeim szerint megfutamodott, vagy tévednék? :) Így könnyű menőnek lenni...
Én egyébként rájuk fogok szavazni, és sok értelmes ember még rajtam kívül. Be fognak jutni, senkit se tévesszen meg az itteni hozzászólások aránya: a gyakorikérdések politikai része csak egy jobbikos játszótér... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!