Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Matolcsy fizetésével még...

Matolcsy fizetésével még sincs gondja Orbánnak?

Figyelt kérdés
[link]
2015. júl. 11. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Azt amikor a múltkor 200 milliárdot adott neki unortodox közgazdász képzésre, az mi volt?
2015. júl. 11. 22:54
 2/4 Duenna ***** válasza:
0%
2007.0.03-tól 2013.03.03-ig az MNB elnökének, Simor Andrásnak, havi 8 millió forint volt fizetése! Éppen Orbán Miniszterelnök volt az, aki megtagadta, hogy 2010-től felvehessen havi 8 millió forintot! Az EU ezért szét akarta tépni Orbánt! Az MNB elnöknek 2 millió forint körül fizetése lehet 2010-től, azóta, amióta Orbán kormányon van! A ballib hazugságokat meg csak az olyanok szopják be, mint amilyen te is vagy, kérdező!
2015. júl. 12. 00:40
 3/4 anonim ***** válasza:
de simor egy baloldali volt, őt nem szabad szidni, hiszen csak a fidesz hüylesége az elmúltcsócév...
2015. júl. 12. 01:31
 4/4 anonim ***** válasza:

#2Duennacska te kis agymosott!

"2007.0.03-tól 2013.03.03-ig" mire hivatkozól?? 2010-től fityesz kormány van!

Egyébként mind gyurcsány, mind bajnai INGYEN, fizetés nélkül volt miniszterelnök, ellentétben a mostani kapzsi, korrupt bagázzsal. (nem vagyok se bajnai se gyurcsány híve, őket is utáltam, bíráltam)

Matolcsy egy pártbábu, csak kárt csinál, és a MI pénzünket szórja az esztelenségeire!

Be kéne már fejezni ezt a hátramutogatást, és inkább valamit tenni is kéne, de erre nem képesek! Csak a mutyi!

Te is látnád, ha nem a vityát szopnád!

2015. júl. 12. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!