Tudtátok, hogy Vona eredeti neve Zázrivecz Gábor?
Idézet a vonagabor.hu-ról:
"Másik meghatározó családi élményem a hazáért való önfeláldozással kapcsolatos. Mint akkoriban sokaknak, nekünk is volt második világháborús, hősi halottunk. Apai nagyapám, Vona Gábor Erdélyben esett el a szovjet csapatok elleni reménytelen harcok során. Édesapámat kétszer látta, mindkétszer csecsemőként. A családi legendárium szerint kedves, szerény és jó ember volt. Fiatalon megözvegyült nagyanyám évekkel később hozzáment Zázrivecz Józsefhez, aki nevére vette az édesapámat is, és felnevelte. Így születtem én Zázrivecz Gábor néven. Az érettségi megszerzése után régi vágyamat váltottam valóra, amikor visszavettem a vér szerinti nevemet hősi halott nagyapám emlékére."
előző vagyok.
kicsit utána kéne nézni a dolgoknak és akkor rájönnétek,hogy nem kell mindent elhinni első hallásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!