Lesz ma valamilyen bejelentett tüntetés a melegvonulás ellen?
Én ezt sosem értettem.
Felvonulnak az egyenlő jogokért stb. stb.
Ez akkora h_lyeség...
Milyen egyenlő jogokért?
Tudtommal egyetlenegy törvénykönyvben, büntetőkönyvben, hivatalos dokumentumban, rendőri aktában, bírósági nyilatkozatban (stb.-ben) sincs olyan, hogy akinek másmilyen szexuális orientációja lenne az nem rendelkezhet egyenlő jogokkal.
Ha pedig azt akarják elérni, hogy az emberek ne nézzék le őket, akkor ezzel az egész pride-al pont az ellenkezőjét fogják elérni.
https://www.youtube.com/watch?v=bznTvAH2c2Y&feature=youtu.be
Mielőtt a sok heterofób csak nyomogatná a piros pacsit, kérem mondja el, hogy hol tévedtem, örömmel várom!
"Tudtommal egyetlenegy törvénykönyvben, büntetőkönyvben, hivatalos dokumentumban, rendőri aktában, bírósági nyilatkozatban (stb.-ben) sincs olyan, hogy akinek másmilyen szexuális orientációja lenne az nem rendelkezhet egyenlő jogokkal."
szóval, akkor hogy is van az a dolog a melegházassággal Magyarországon?
"szóval, akkor hogy is van az a dolog a melegházassággal Magyarországon?"
Nem vitatkozva kérdezem, hanem teljesen OFFolva... Ha házasodhatnának, akkor vajon abbahagynák a vonulást?
# 8
A heterók sem házasodhatnak azonos neműekkel. A melegek pedig nyugodtan házasodhatnak ellentétes neműekkel. Hol itt a probléma? Ugyanazok a jogok illetik meg mindkét felet.
"szóval, akkor hogy is van az a dolog a melegházassággal Magyarországon?"
Nincs itt semmi ellentmondás. Minden joga megvan egy melegnek is házasságot kötnie - egy ellenkező neművel, hol van ez megtiltva nekik? Nincs joghátrány. Ja, hogy ők más "kapun kopogtatnak", kérem, ez egyéni probléma. A házasságkötésnek vannak feltételei, én sem vehetném el pl. a húgomat vagy az anyámat, vagy még egy nőt a feleségem mellé. Éljenek együtt, otthon a hálószobájában bárki bárkivel összefekhet (bár itt is vannak azért korlátok, életkor pl., fúj, az állam beleszól) akár a teknősbékájával is. Kit érdekel? Ez egy szűk kisebbséget érintő álprobléma, amivel a többségi társadalmat zsarolja egy szűk kisebbség.
Mit mond a homoszexuális meteorológus?
...
Melegfront érkezik hazánk térségére, melegen ajánlom, hogy védekezzenek!
xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!