Gyurcsányék most is azzal szórakoznak a kampány során, hogy hogyan járassák le a jobb oldald. Hanem ha annyira tudja hogy, hogy lehetne az országot helyreállítani miért nem arról beszél?
Most sem arról beszél hogy mi lenne jó Magyarországnak.Hanem arról ,hogy a lehetséges győztes pátnak ,hogy tesz keresztbe.
Meg ha annyira okosak miért nem jót tettek az országgal?Hanem szétrabolták szétverték az országot.
Neki:
Már akinek... Hónap végén alig telik kajára nekünk is, 90e ft-os fizetése van apámnak, anyukám nem talál munkát, közbe még a hitelt is fizetni kell és a napokba lett csökkentve a fizetés, mert nincs forgalom.. Egyébként már 2002 óta folyamatos a leépülés, pedig akkor még a válság sem volt sehol sem.
igen, gyurcsányék lejáratják a jobbikot
De a jobbik nem ugyanezt teszi?:S
De a jobbik nem ugyanezt teszi?:S
Miért mit tesz?Az igazat mondják.Nekem semmiféle jobbik meg fidesz nem kell ahhoz hogy kimondjam ,hogy nekem mi fáj ,mi bajom a jelenlegi és az elmult helyzettel.Mi a véleményem az MSZP ről a tolvaj bandáról.Ők ezt elmondják helyettem.És miért mert van valóság alapja.
Flető meg tovább kavarja a szart koholmányaival.De nem baj mert aki mocsárba süllyed és kapálózik az is hamarabb a mélybe merűl.Megdöglik.
Igen, 14:39-es egy hibbant. Najah...
Majd lehet jelentkezni, 2011-ben, hogy mizujs van pajtikáim!!!
Gond lesz ott, nem kicsi, nagy, de most nagy a szátok!
Majd lesz "énmegmondtam" csak már késő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!