Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért számít szélsőliberalizmu...

Miért számít szélsőliberalizmusnak vagy liberálfasizmusnak egy faji alapon ítélkező embert lerasszistázni? Nem inkább pontatlanság?

Figyelt kérdés
Itt most arról beszélek, hogy ha azt mondom valakire, hogy rasszista, aki valójában nem bizonyos rasszhoz tartozó embereket tart értéktelenebbnek, mint a többit, hanem bizonyos népcsoporthoz tartozókat - pl 6 millió izraelita kiirtását sokkal kisebb tragédiának tartja, mint kb két-háromezer palesztin meggyilkolását, vagy úgy véli, hogy ha Magyarországon sok roma születik az rosszabb, mintha sok szláv születik, attól függetlenül, hogy az utóbbinak sem örülnek - akkor én egyből libsinek, ballibsinek, liberálfasisztának meg efféléknek leszek kikiáltva miközben a megnyilvánulásom egyszerűen csak pontatlan volt, hiszen a népcsoport egy szűkebb dolog, mint a rasszok, de ugyanarról a megkülönböztetésről van szó, mint a rasszizmusnál.
2015. júl. 7. 21:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
22%

Tízeske: Hát fiam, te paranoiás vagy. Ha legalább linkekkel alátámasztanád a hülyeségedet...

Vagy az fáj, hogy annyi Nobel-díjas MAGYAR ZSIDÓ tudósunk volt?

Na gyerünk, küldjed a cikkeket, amik arról szólnak, hogy mire nem lehet büszke a magyarság. Küldjed, te üldözött, te szegény.

2015. júl. 7. 23:14
 12/23 anonim ***** válasza:
48%

Egy újabb hazaáruló mocsok, remek.... El lesztek számoltatva, előre megmondom, hogy ki lesz takarítva az összes nemzet ellenes párt, médium, mozgalom stb., ha egyszer egy magyar párt hatalomra kerül...

Ki beszélt itt Nobel díjasokról? Mi az, hogy magyar zsidó, te idióta?

2015. júl. 7. 23:32
 13/23 anonim ***** válasza:

Ez az öcsém, hazaárulózzál, BE NE FEJEZD :D Vissza az alapokhoz! Ja, meg fenyegetőzzél, meg hányjál vért, ne hagyd abba! Ne hagyd, hogy így üldözzék a magyart a saját országában :D Ne félj, jön a jobbikod 2018-ban, én meg szét fogom röhögni a fejem rajtatok :D

Turbómagyarkám, arra azért figyelj oda, hogy röhejesen nagy helyesírási hibákat ne hagyj a szövegedben, mert gyanússá válik a nagy identitásod (a nemzetellenes bizony egy szó).

A magyar zsidó Nobel-díjasokról (mert így írják helyesen) én beszélek, miután te közölted, hogy mire lehet büszke meg nem büszke a magyarság. Illetve a - szerinted - kisebbségi kézben lévő média kommunikálásában, amit egyébként nem támasztasz semmivel alá, csak rettegsz a kitalált, határon belüli magyarellenességtől.

Azt tudom, hogy a magyar zsidó fogalom neked nem jelent semmit, mert szellemileg valahol a középkorban élsz, és agyműködésed olyan egyszerű, mint a faék, de tudod, van ám kettős identitás is. Nézz körül a te felmenőid között is azért, biztos ami biztos. Persze, ha Vitéz Hétszilvafás Nagymagyar Turbónépnemzeti Kovátsy Jánoss vagy, akkor be vagy biztosítva, de ezt kétlem :D

2015. júl. 7. 23:42
 14/23 anonim ***** válasza:
27%

"Mi az, hogy magyar zsidó...?"

Olyan magyar ember aki zsidó származású. Pl:

Nemumann János, Gábor Dénes, Bánki Donát, Kármán Tódor, Richter Gedeon, Teller Ede, stbstbstb.

2015. júl. 8. 00:02
 15/23 anonim ***** válasza:
Meg a nagy magyaroknak megsúgom, hogy Hunor és Magor apja, Nimród Noétól származtatta magát. :)
2015. júl. 8. 00:05
 16/23 anonim ***** válasza:
12%

Kettős identitás ja, hány magyar érzelmű zsidót ismersz, de komolyan? Náluk soha nem is volt, és nem is lesz ilyen (kettős identitás)...

A származásommal meg ne gyere, mert rohadtul nem az számít (amúgy magyar származású vagyok), hanem az, hogy minek (kinek) érzi magát az ember, pl. Petőfi magyarnak vallotta magát, pedig szlovák származású volt, innentől fogva már én is magyarnak tekintem. Az állampolgárság nem ad identitást, sőt a származás sem...

Az meg külön vicc, hogy forrást kérsz a kisebbségi kézben tartott médiáról, ha ilyen alapvető dolgokat nem tudsz, akkor kár az időpocsékolásért, kezdetnek kapcsold be a tévét...

Nem tudom, hogy a Jobbik lesz-e az a párt, aki elhozza majd a szebb jövőt, mindenesetre kezdhetsz félni...

2015. júl. 8. 00:25
 17/23 anonim ***** válasza:
12%
Én meg a nagy komcsiknak megsúgom, hogy Noénak semmi köze nincs a mai zsidósághoz...
2015. júl. 8. 00:27
 18/23 anonim ***** válasza:

"Kettős identitás ja, hány magyar érzelmű zsidót ismersz, de komolyan?"

ÓÓÓ, igen, peeersze. Például a fent megemlített Neumann János sem úgy van jegyezve MINDENHOL A VILÁGON, mint MAGYAR TUDÓS, és ezzel nem ennek az országnak a hírét viszi el a bolygó minden részére. Naná. Gondolkodjál, mielőtt hülyeségeket írsz.

Az más kérdés, hogy szellemi elődeid kb. az összes Neumann-kaliberű MAGYAR NAGYSÁGOT elüldözték innen, de hát ezen nincs is mit csodálkozni. Neumann vagy Radnóti feltételezhetően egymaga többet tett ezért az országért, mint a te egész családfád. És hány nagy magyar zsidó zeneszerzőt, karmestert, fizikust, kémikust, sportolót, írót lehetne még mondani? A kisujjuk körme többet ért, többet tett a MAGYAR KULTÚRÁÉRT, mint te valaha az életben is fogsz.

"A származásommal meg ne gyere, mert rohadtul nem az számít"

Állandóan dől belőled a gyűlölet, és minden embert a származása alapján ítélsz meg, de peeersze, rohadtul nem az számít. Lefordítom a kis bekezdésedet: az a zsidó meg a hazaáruló, aki szerinted az. Gratulálok, így remekül megtaláltad szellemi és kulturális elődeidet Szálasi Ferenc és Rákosi Mátyás személyében. Ők is nagyon szerettek csak úgy rámutatni valakire és kinevezni ellenségnek. Válassz e két "nagyság" között, szimpátiádra van bízva.

Fogadjunk, hogy egy darab zsidó ismerősöd sincs, fogalmad nincs róluk, de azért utálod őket, mert náluk a hatalom meg a pénz, ami téged illetne meg. Ugye, kitaláltam a gondolkodásmódodat?

"Az meg külön vicc, hogy forrást kérsz a kisebbségi kézben tartott médiáról"

Nem arról kértem forrást, csak már megint nem vagy képes olvasni. Előbb nyafogtál, hogy a csúnya gonosz zsidócigány médiákok állandóan megmondják, hogy mire

lehet a magyarság büszke és mire nem, hogy a magyar nép egy proli nép etc. Kérném a linkeket erről a hülyeségről, csak hogy végre leégesd magad és bizonyítsd a szövegértésed hiányát. Ha egy mód van rá, ne kurucinfós linkekkel gyere, mert Novák Előd oldalának hitelességével kapcsolatban vannak fenntartásaim.

"Nem tudom, hogy a Jobbik lesz-e az a párt, aki elhozza majd a szebb jövőt, mindenesetre kezdhetsz félni..."

Innen Írországból, ahol egyedül többet keresek, mint az egész családod Fideszhonban, marhára félek a Magyar Gárdás népitáncosoktól meg a perzsákkal és iszlám gerillákkal kokettáló Vona Gabitól, és főleg tőled, a nagy üldözöttől, akit senki nem üldöz, pedig szeretné :)

2015. júl. 8. 00:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Óh, mielőtt lezsidózol: az általad megemlített Petőfi Sándor távoli rokonom.
2015. júl. 8. 00:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy "zsidó származás", ahogy nincs olyan hogy voodoo-származás.

Vallásból nem lehet származni. Aminek amúgy a neve judaizmus. Zaidók nem léteznek, azt csak a náci fajelmélet találta ki.

2015. júl. 8. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!