A bevándorlók egyre többet akarnak?
A következő meg az lesz, hogy mecsetépítéseket követelnek, mert nem tudják gyakorolni a vallásukat.
Miből épülne meg a mecset?A magyar adófizetők pénzéből, akiknek többsége a hátuk közepére sem kívánja a bevándorlókat.
"A másik részét pedig az állam egészíti ki." <-> "Egy fityingedbe nem kerül."
Na de mindegy, nem is ez a lényeg, csak egy példát hoztam rá, hogy a mecset egy fokkal sem rosszabb a templomnál.
"Elmondanám, hogy a muszlim vallás és a kereszténység között szinte semmi különbség."
És most ezzel mit cáfolsz meg? Pont arra céloztam, hogy a kereszténység semmivel sem különb, és nekem az sem hiányzik. Nem én mondtam, hogy a mecset egyenlő a békétlenséggel...
"Nagyot tévedsz. Minden egyes idejövő menekült/bevándorló kivétel nélkül mind muszlim."
Ezt meg honnan a fenéből veszed? ismersz minden egyes menekültet és bevándorlót?!
Mire alapozod ezt a nagyon "bölcs állításodat"?!
Ez kb olyan, mintha azt mondanád, hogy minden európai katolikus.
"A híres fideszt 30 ezer meleg libsi eltántorítja a céljától, azt hiszed, hogy ha a fidesz nem akarna engedni, akkor a sok libsi nem tudná rávenni, hogy fogadják be őket?"
Hát besírok rajtad, komolyan mondom, te jobbikosok gyöngye! :D
Engem nem zavar, hogy homofób vagy, csak legyél a négy fal között az, és ne hirdesd, mert magánügy! :D
Másfelől ez a mondatban már akkora nagy hülyeséget írtál, hogy ki sem lehet hámozni teljes bizonyossággal, hogy mire gondoltál, de lehet, hogy nem is volt világos gondolatod, csak annyi tiszta, hogy homofóbiás vagy. Ha már itt tartunk, klinikai pszichológiai kutatások bizonyítják, hogy a homofóbiások inkább látens melegek, leszbikusok, biszexuálisok, mint a nem homofóbiás heteroszexuálisok.
"Mert a békés bevándorlók rögtön szentélyeket követlenek maguknak... persze, így szokott ez lenni. Nem is tudom, én úgy vagyok vele, hogy ha valahova elmegyek élni, akkor nem fogok vallási szentélyek építését követelni az országtól."
Hú de nagy dolog, hogyha egy katonai sátor, (netán hosszabb távon egy egy terem( pl. szentély lenne! Ez aztán borzasztó, véletlenül értelmesebb és hasznosabb dologra költenénk, mint egy stadion!
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de voltak kivándorló magyarok, akik többet is kaptak, és én úgy vagyok vele, hogy az emberséges bánásmód sokat lendít azon, hogy az ember emberségesen viselkedjen. Ezért nekünk megér ennyi befektetést. Az meg kifejezetten anyagi megtakarítás, hogy ha már nem bír valaki emberséges lenni, csak úgy lustaságból passzív marad, és nem tesz keresztbe másoknak.
"A templomok finanszírozásának nagy részét azok az illetők végzik, akik folyamat misére járna, és adakoznak. A másik részét pedig az állam egészíti ki."
Érdekes, hogy a templomok karbantartására, díszítésére mennyi pénzt belenyomnak az állami és önkormányzati (MI ADÓNK) pénzből. Van hogy az iskola rogyadozik, de egy templom milliókat kap, pedig nincs rossz állapotban, csak hát hogy még szebb legyen.
"Ha nem akarsz templomba járni, akkor nem kell, és nem kell a te pénzedből sem fenntartani. Egy fityingedbe nem kerül."
Ha nem akarok stadionba járni akkor az sem kerül egy fillérembe sem? Sokkal feleslegesebb, és rengeteg adófizetői pénzbe kerül Abban benne van az én pénzem is, de lehet, hogy te nem fizetsz adót, és a tiéd nincs benne.
A Sándor Palotába se akarok menni, mégis beledobták a pénzem... Hány ilyen tiédhez hasonlóan "okos" példát mondjak még?!
Más: Most is vannak muszlim szentélyek, lakásokban, vagy rendes is, hidd el, hogy sokkal kevesebb támogatást kapnak, mint a keresztény szentélyek. Ha kapnak egyáltalán.
Annyi hülyeséget írtál már, hogy nem is bírtam végigolvasni, pedig nagyon kitartó vagyok. Eddig jutotta, hogy tételesen cáfoljam a baromságaidat, bocs.
És hogy milyenek is voltak a magyarok hasonló helyzetben? Olvasd el!
Hűha, ez a cikk nagyon nem fér bele a te kockádba! Ezt biztos, hogy egy buz|zsidólibsikomcsicigányszabadkőművesgyíkember írta! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!