Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Európa 30 év múlva is Európa...

Európa 30 év múlva is Európa lesz még?

Figyelt kérdés

Hova meneküljünk? Oroszországba? Finnországba?

Már így is fel van hígítva Európa, mi lesz később?

A kérdés nem provokáció, hanem egy ijedt európai állampolgár kérdése a jövőről.

2015. júl. 3. 21:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Igen, menekülj Oroszországba.

https://www.youtube.com/watch?v=J3sjnU_YFR8

2015. júl. 3. 21:50
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha a jelenlegi vezetés marad, akkor már 20 év múlva sem lesz az.
2015. júl. 3. 21:50
 3/15 A kérdező kommentje:
Uram isten, első, nem is gondoltam volna ezt. A videó frenetikus. De én azt hittem, az oroszok a legharciasabb európaiak. De miért történik ez, ami történik velünk? A jövőben lesz szőke hajú és kék szemű pár még?
2015. júl. 3. 21:55
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

"De én azt hittem, az oroszok a legharciasabb európaiak."

Én inkább legsuttyóbb alkoholistának mondanám őket.

2015. júl. 3. 21:56
 5/15 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=Aihmte1DWvA

Gondolom ilyenekről nem nagyon írnak a Kuruc.infón és a Harcunk.ru-n vagy mi a tökömön.

2015. júl. 3. 21:58
 6/15 A kérdező kommentje:
És miért nem tudjuk azt mondani,hogy ÁllJ!/STOP!, amikor a világ legfejlettebjei vagyunk?
2015. júl. 3. 22:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Mert impotens emberek vezetik az országokat.

Ha egyikük kinyitná a száját, akkor a többi rögtön kicsinálná, ezért inkább csendben marad, még ha nem is ért egyet a nyitott határokkal.

2015. júl. 3. 22:04
 8/15 A kérdező kommentje:

Hát de ez kb olyan, mintha egy orvos csöndben marad, pedig tudja, hogy a beteg halálra van ítélve...

Szerintetek van esély változásra? Van egyáltalán ingerküszöbe Európának?

2015. júl. 3. 22:05
 9/15 anonim ***** válasza:
60%
Európát ellepik a bevándorlók, hamarosan többségbe kerülnek mindenhol. A katasztrofális helyzet miatt (háborúk, terror) a nép önként fogja elfogadni az új világkormányt (nem csak itt), onnan fogva már nincs jövőnk....semmi remény nincs már, a Transzatlanti szerződés is hamarosan alá lesz írva, lényeg a lényeg max 50 évünk van hátra...
2015. júl. 3. 22:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ugy fog alakulni, hogy több millió muszlim érkezik Európába meg fog erősödni a szélső jobb, de nem az ilyen Jobbik féle, hanem az igazi nácizmus veszi át a hatalmat, akkor pedig kiírtás, kitoloncolás lesz a muzulmánok ellen.
2015. júl. 3. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!