Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fótiak! Azt hallottam ma,...

Fótiak! Azt hallottam ma, hogy a fóti gyermekváros területén több ezer állitólag afgán gyermek él szülők nélkül, és kijárnak a városba. Igaz ez?

Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Hihetetlen népbutítás zajlik Magyarországon.
2015. júl. 3. 19:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert nem igaz?
2015. júl. 3. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
De igaz. Terrorizálják a magyar lakosságot.
2015. júl. 3. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a több ezer az kb 30-40. És gyerekek. Hova járnának? Miből? Örülnek hogy van hol mosdaniuk, aludniuk, valaki ételt ad nekik. A túlzsúfoltság ott is olyan szintű hogy szivacsokon alszanak sokan a folyosón.
2015. júl. 3. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Jártam már ott önkéntesként. Nincs ott több ezer Agfán, annyian nem is férnének hova...inkább ajánlom a linket nézz szét rajta milyen egyedülálló szervezet ez!

[link]

2015. júl. 3. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább bejárogatnak Pestre vonattal. Nem annyira gyerekek már, úgy 15-18 évesek lehetnek. Tíz-egynéhányan vannak, már akiket látni szoktam. Aztán vannak-e még, azt nem tudom. Mondjuk ezek az "afgánok" konkrétabban perzsák, már amennyit hallani lehetett belőlük. Van ott Afganisztánban ezer féle nép. Néha látni, hogy csendben ücsörögnek valahol, mindenkitől elkülönülten, zárt csoportjukban. Nincs velük semmi különösebb történet.
2015. júl. 22. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!