Debrecenben a menekülteket melyik liberális civilszervezet "okosíthatta" fel, hogy ennyit törtek zúztak?
A közelben lakom, de szerencsére nem vagyok teljesen környékbeli.
Maguktól tuti, nem kezdtek el törni zúzni.Valamelyik szervezet felokosíthatta őket, hogy "önkifejezni" kellene, meg "harcolni a jogaikért".
A kárt, amit okoztak, annak a szervezetnek a tagjaival kellene megfizettetni.
Ha már összeesküvés-elméletet kovácsolunk, vizsgáljuk meg azt is, kinek állt érdekében?
Kinek jó az, ha a menekültek félelmet keltenek a lakosságban? Kinek lenne ez jó ürügy arra, hogy lezárja a határokat? Illetve, hogy meggyőzze a társadalmat a építendő kerítés fontosságáról...
Segítsetek, mert én nem is sejtem!
Érdekes helyzet alakult ki Debrecenben: a "menekültek" úgy tele vannak pénzzel, mint a déli-busz! A debreceni taxisok aranykorukat élik, mert ezek mindenhova taxival mennek. A kocsmárosok, internet kávézósok, pénzváltók, prostituáltak hullára keresik magukat!!!
A táborban kapott konzerveket a piacon árulják a magyar munkanélkülieknek! A Sámsoni út lassan úgy néz ki, hogy akármelyik keleti országban lehetne - fényképek alapján...
Az külön bicskanyitogató, amikor mindenféle jött-ment képviselő jön sajtótájékoztatni, itt van egy órát, aztán kinyilatkoztat! Annyi baromságot hordanak össze a nyomorultak, hogy az nem igaz! (Teljesen pártfüggetlenül beszélnek marhaságokat!!!)
(az egyik ilyen ügyeletes akárki odáig lelkesedett, hogy azt mondta, hogy ő bizony szívesen lakna ezek szomszédságában!)
15:
Aki idáig jutott menekült az már sok pénzt elköltött. A szegények az Afganisztánnal, Szíriával határos szomszédos országokban maradtak. Milliószámra. Európára a közhiedelemmel ellentétben csak egy töredék jut. A tapasztalataid megerősítik, hogy rohadtul nem megélhetési bevándorlóról van szó. Pénzük van. Biztonságuk nincs.
Nem szabadna összekeverni a nagyon különböző kultúrájú embereket. Miért nem építenek tábort nagyvárostól távol? Ezek a dolgok jóval kevesebbe kerülnek, mint egy nemzeti konzultáció, kerítésről nem is beszélve. Sőt, nekünk nem kerülnek semmibe, az EU fizeti. Miért szabotálja akkor mégis a kormány? Direkt keltik a gyűlölködést, hogy aztán ki is szolgálják.
A menekültek eddig civilizált körülmények között utaztak, láttam egy szír hivatásos fotós fényképeit. Inkább egy gyalogtúra volt nekik. A sunyi kormányunk pedig bezsúfolja őket mint az állatokat, hogy egész biztos botrány legyen.
Elegem van már abból, hogy mindig csak Gyurcsányozni és LiBajnaizni tudtok -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!