Szerintetek is nagy az esély arra, hogy a bevándorlók
között terroristák is bejönnek az országba és
terrorcselekményeket fognak végrehajtani, akár itt
nálunk, akár Európa más országaiban?
8-as nem bevándorlók? Menekültek? Ki ellenőrzi ma Magyarországon ennek tényállását? Senki! Bemondásra történnek a dolgok. Azt mond a söpredék amit akar. Amikor 56-ban a rokonom Svájcba menekült akkor vagy 20szor hallgatták ki és mindent amit tudott az eseményekről a körülményeikről leíratták velük. Akkor nemzetközi bizottságok elbírálása alá került hogy kaphat e valaki menekült státuszt vagy nem. ma hol van ez? Ma ki ellenőrzi hogy az a bevándorló, mondjuk Timbuktuból idejön, az miért jött ide? Mert erre a magyar hatóságok képtelenek. Utána kérdeztem, sem az ENSZ, sem az Európai parlament erre külön testületet nem állított fel. Akkor miért kell ezeket menekülteknek nevezni, ha menekült státuszát senki nem ellenőrzi?
2015. júl. 2. 10:12
"Akkor miért kell ezeket menekülteknek nevezni, ha menekült státuszát senki nem ellenőrzi?"
Mar hogy a fenebe ne ellenorizne? Megvan erre a megfelelo hatosag.
Kulonben hogyan lehetne hogy a menekultkerelmek jelentos reszet indokolatlansag miatt elutasitjak? Ki utasitja el akkor ha senki sem ellenorzi oket? Nem erzed az ellentmondast?
2015. júl. 2. 10:18
12-es. ha annyira okos vagy mondj egy hatóságot Magyarországon aki ezt ellenőrzi. Nincs olyanunk úgymond hogy bevándorlási hivatal ami olyan nemzetközi szerződésben áll más nemzetközi hivatallal ami egyének állampolgárságát státuszát más EU-n kívüli országból megkérhetné. De ha te egyet tudsz akkor hallani szeretném mert nagyon szeretnék belelátni a munkájukba. Magyarországnak ezen bevándorló ellenőrzésében a szerepe egy nagy nulla!
2015. júl. 2. 10:30
Kulonben hogyan lehetne hogy a menekultkerelmek jelentos reszet indokolatlansag miatt elutasitjak?
Ki utasít vissza bármit is? Kér és ez a barom kormány ad nekik egy állampolgárságot mert az EU erre adott utasítást hogy ennyi meg ennyi embert be kell fogadni. Az nem számít hogy kicsodák. Hol élsz te?
2015. júl. 2. 10:33
Jól van 58%-os Dani2016/Ruholláh Homeini/Tetro/Kimmboo stb provokáld még az embereket te iszlamista. Mindenki tudja hogy egy bizonyos liberális politikai párt fizetett trollja vagy ezért írod oda mindenhová a butaságaikat. Nem érdekes hogy aki a bevándorlók mellett él az mind retteg meg fél? De nem te a rózsadombról megint megmondtad a frankót hogy semmi pánik!
2015. júl. 2. 10:54
" mondj egy hatóságot Magyarországon aki ezt ellenőrzi. Nincs olyanunk úgymond hogy bevándorlási hivatal"
Jezusom. Sotetseg.
[link]
2015. júl. 2. 10:56
"ad nekik egy állampolgárságot mert az EU erre adott utasítást hogy ennyi meg ennyi embert be kell fogadni. Az nem számít hogy kicsodák. Hol élsz te?"
TE hol elsz? Mert ilyen a vilagon nincs. Full ostobasagokat irtal.
2015. júl. 2. 10:58
16-os Erről tudtam. Fel is hívtam és megkérdeztem hogy a leírtakat amit benyújtanak kikkel milyen más nemzetközi szervezettel egyeztetik vagy az EU kívüli országokban ahol nincs diplomáciai kapcsolat onnan hogyan kérnek ki egyénekről információt? Sajnos erre konkrét választ nem tudtak adni!
2015. júl. 2. 11:03
17-es. Ha erről még nem hallottál akkor nézd Az EU parlament üléseit és hallani fogsz ilyenekről!
2015. júl. 2. 11:04
"nézd Az EU parlament üléseit és hallani fogsz ilyenekről!"
Forrast!
Amugy meg kevered ossze-vissza a dolgokat. Az EUn belul szet akarjak osztani a menekulteket, de nem kell nekik allampolgarsagot adni, ezt nem tudom honnan szedted.
Magyarorszag amugy felmentest kap a szetosztas alol, teljesen logikusan.
2015. júl. 2. 11:08
Kapcsolódó kérdések: