Bizalmi állásban dolgozok, szombaton Siófokon meg lettem büntetve 10 ezer forintra köztéri alkoholizálás miatt. Ugye nem lesz ebből bajom?
Legyen annyi elég, hogy infós vagyok állami szektorban és C típusú átvilágításon mentem át fél éve. Most hétvégén születésnapot ünnepeltünk Siófokon és kicsit túl jól éreztük magunkat. A fakabátot nem érdekelte, hogy ásványvízes palackban volt a pia, megszagolta és kiöntette velünk. És kaptunk fejenként 10 ezres büntit, amit másnap be is fizettem. Azonban régóta állami szektorban lévő rokonom beparáztatott, hogy el fog jutni a munkahelyemre az info és én onnan repülök. Olyan munkaköröm van, hogy látok folyamatban lévő ügyeket, stb.
24/F
Dehogy lesz bajod.Leszarják.
Magyarországon ráadásul minél közelebb vagy a kormányhoz,annál érinthetetlenebb leszel..
"A fakabátot nem érdekelte, hogy ásványvízes palackban volt a pia, megszagolta és kiöntette velünk."
Miért is kellett volna érdekelnie? Ez nem amerika (egyes államai), hogy ha papírzacskóba teszed a piát már lehet inni, mert úgy nem látja a gyerek :-D
Közterületen az ivás elég régóta büntetendő. Teljesen mindegy, hogy üvegből, vagy tejesdobozból iszol.
Hogy mi lesz veled, majd kiderül. Ha példát akarnak veled statuálni, akkor meg fogják tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!