Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan aki még képes...

Van olyan aki még képes komolyan venni a Jobbikot?

Figyelt kérdés

Én kérek elnézést de azt leszámítva h a programjuk mese habbal még így se nagyon lehet eldönteni h akkor ezek most mifélék ?

Egyszer az Irániakat védik meg a Koránnal jönnek (am nincs bajom a muszlimokkal) csak azt nem értik h ez nem az a kultúra ahol szúrákat olvasnak.

Meg mostanság egyre inkább az Oroszok a sláger aki vallási alapon is Ortodoxok de hát ez őket nem zavarja.

Meg Morvai-ból csinálnának köztársasági elnököt, ez most komoly ?

Ki az aki azt a nőt komolyan venné ?

Meg Volner János lenne a gazdaság politikáért felelős.

Valójában csak egy sima levelezős értségije van... stb

Én ezeket egyszerűen nem tom komolyan venni.

A gazdaság politikához nem értenek a külpolitikához se.

Az energetikába inkább bele se gondolok.

Én a pénzügyeket se bíznám rájuk.

Bocsánat de nekem vicc ez az egész "párt".

Az pedig kimondottan modortalan h a velük nem szimpatizálókat mindenféle "kedves" jelzővel illetik miközben ők magyarnak vallják magukat.

Csak ez valahogy nekem nem tűnik annak.

2015. jún. 27. 21:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%

"Ha már itt tartunk, a baloldali pártokról még durvább kis esszét is össze lehetne állítani, mint a fenti jobbikos. Az a gond, hogy a bal oldal nem más, mint hiénák gyülekezete, akik a szegény emberek vágyaiból és hitegetéséből akarnak megélni. A nagy globalizáció is csak addig lehet előnyös számunkra, amíg a nyugati országoknak is megéri. Nehogy azt hidd, hogy csak úgy önzetlenül felkarolnak minket a nyugati országok, ez a történelem folyamán sohasem volt így. És sajnos a baloldal szinte csak és kizárólag erre a tündérmesére alapoz.

A jelenlegi kormánnyal is számos probléma akad...De még mindig jobbnak tartom, mint bármelyik baloldali pártot. Még úgy sem tudnak értelmes alternatívákat kínálni bal oldalról, hogy a hatalmon lévő kormány folyamatosan öngólokat rúg. Szánalmas."

az LMP vagy a DK-MSZP pároson kívül bármelyik baloldali párt mitől rosszabb, mint a Fidesz?

2015. jún. 27. 23:55
 12/20 anonim ***** válasza:
8%

"az LMP vagy a DK-MSZP pároson kívül bármelyik baloldali párt mitől rosszabb, mint a Fidesz?"

Az, hogy mindegyikre jellemző az "ál-liberalizmus", ami egy igazságtalan, kettős mércével dolgozó szemlélet, miszerint a többségnek kevesebb joga és több kötelezettsége van, mint a kisebbségnek.

De igazad van, ők még "nem bizonyítottak", így csak sejthetem, hogy rosszabbak mint a Fidesz. A probléma az, hogy a bal oldali féltestvér pártok már "bizonyítottak", így sok az előítélet bennem. Ha valaminek szar szaga van, úgy is néz ki mint a szar, a legyek is lepik, akkor hiába mondják, hogy "de hisz ez nem is szar, kóstold meg nyugodtan", valahogy nem próbálkoznék vele. Érted, ugye? Ez az én jellemgyengeségem. Te azt teszel, amit akarsz.

2015. jún. 28. 00:25
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
Amúgy ha már a bal oldalnál tarunk, az LMP a legszimpatikusabb számomra, mert úgy tűnik, nekik van gerincük. Ezt tisztelem!
2015. jún. 28. 00:26
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Pocsék helyesírással, versszakokban megírt mondandód tele van alaptalan állításokkal. Érdemes nem az átévéből tájékozódni, hanem mindenhonnan...
2015. jún. 28. 01:32
 15/20 anonim ***** válasza:
58%
Van. Minden magyar ember.
2015. jún. 28. 06:05
 16/20 anonim ***** válasza:
30%

"Mindenesetre én most már ott tartok, hogy előbb szavazok az LMP-re, mint a Jobbikra."

Mer korcsosult fajú egyed vagyol.

Kirájhekker fölséges válaszát olvashattad.

2015. jún. 28. 06:11
 17/20 anonim ***** válasza:
És akkor mi van Orbánnal? Egyszer kritizálja Paks2-őt, aztán meg megépítteti. Ilyen listákat bármelyik pártról össze lehet állítani. De az összes többi párt már lejáratta magát a mérhetetlen korrupcióval, ami akkor volt, amikor kormányon voltak. Összességében két hiteles pártot tudnék ma a magyar parlamentből kiemelni: az egyik a Jobbik, a másik az LMP.
2015. jún. 28. 10:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Volner nem a gazdasági ügyet viszi, hanem leginkább a belügyet. Gazdasági témában első sorban Z. Kárpát Dániel és Nyikos László a meghatározó. Külgazdaságban Gyöngyösi, Balczó, Kovács Béla.

Volner azért látod gazdasági témában megszólalni, mert ezen témában nem lehet nem országgyűlési, kevésbé kommunikatív képviselőt oda tenni. Azok között pedig az 5 legjobb kommunikációval megáldott személye és egyben alelnök. Vélhetőleg az Ő pozíciója ex rendőrkiképzőként, ha lesz, akkor a belügy minisztérium lesz.

2015. jún. 30. 01:43
 19/20 anonim ***** válasza:

6-os: Eredetileg Vona, csak apját nevére vette Zázrivecz (gondolom lengyel eredetű név)

"...apai nagyapja (szintén Vona Gábor) halála volt, aki Erdélyben esett el a szovjet csapatok elleni tordai harcok során. Apai nagyanyja ezután feleségül ment Zázrivecz Józsefhez, aki nevére vette a felesége gyermekét (Vona Gábor apját), emiatt lett születése után ő maga is Zázrivecz. 1978. augusztus 20-án jött világra a Heves megyei Gyöngyösön. Apja eredeti nevét Vona egyetemista korában vette fel, a család támogatása mellett. Az érettségit még Zázrivecz néven szerezte, de amint nagykorú lett, felvette nagyapja nevét."

2015. júl. 13. 00:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak, akik képesek benyelni a jobbik hülyeségét.
2015. júl. 15. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!