Hogy áll a magyar társadalom a lőfegyvertartáshoz, mekkora része ellenzi ill. támogatja?
az előző kérdésben nem kaptál elég kimerítő választ?
most is akárki, aki fegyvertartási engedélyt szerez, az legálisan tarthat lőfegyvert...
vagy mit akarsz te pontosan, ami másabb lenne?
konkrétan mit oldana meg?
fejtsd már ki...mert annak, hogy 10x megkérdezed ugyanazt, nem leszel előrébb.
Most is kap bárki aki megfelel a feltételeknek.
A magyar ember lusta és csak panaszkodni tud, hogy bezzeg USA.
Ha itt is az lenne a cigók nem késelnének, hanem lelőnének mint az usában a feketék.
A magyar ember akkor nem panaszkodna ha ingyen kapná a fegyvert.
Van pénzed? Megfelelsz a feltételeknek? Ha igen irány a fegyverbolt...
" Most is kap bárki aki megfelel a feltételeknek. "
A mostani rendszer egyik feltétele egy SZUBJEKTÍV elbírálás. És MINDIG negatívan bírálják el. Kivéve, ha egyenlőbb vagy az egyenlőknél.
Kicsit túlszabályozott a rendszer. Sport lövészetre hivatkozva most is lehet fegyvered. Én végiggondoltam, az lett az eredmény, hogy aki a lakásomban lövöldözni akar, hozzon magával fegyvert.
A lőfegyver (legalábbis szerintem) támadó eszköz. Ha védekezésere használnám, csak akkor van kéznél, ha a ruházatomban hordom.
Eddig egyszer támadtak meg:
Egyszer a villamoson 4-en lefogtak, majd az ötödik ki pakolta a zsebeimet
Ök fel voltak készülve. szervezettek voltak. Ha van nálam fegyver, másodpercek alatt náluk van...
Ritka az a helyzet, amikor a fegyver előnyt jelent.
Az aktuális szabályozás ennek ellenére rossz. A bűnözőknél van fegyver, az egyszerű polgárnál nehezen lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!