Nógrádi György munkásságát hogy értékelik a "bevándorló" pártiak?
Nógrádi azon kevesek egyike akinek a véleményére érdemes odafigyelni ebben az országban!
Szerencsére a kormány is odafigyel rá!
A libsik azt hiszik hogy a bevándorlás kérdés egy kis politikai játszma amit vagy megnyer az egyik oldal vagy a másik. Azonban teljesen mindegy hogy ki nyer. Most azt kell csinálni amit a Nógrádi mond vagy nekünk annyi!
Na persze nincsenek illúzióim , hogy vannak olyan rétegek ebben az országban akik pont ezt szeretnék ...
Igen, kedves 6-os, figyelj oda, mielőtt megszólalsz. Nógrádi az USA által is az egyik legnagyobb biztonságpolitikai szakértő. Nem csak újságot olvas, hanem a világ minden pontját bejárja, nem megy, hanem hívják, oktatásokat tart kormánymegbízásokból, mint pl Kína, ami a második szuperhatalom jelenleg (vagy az első? ;) És még annyit, h szerintem alapból sugárzik az értelem és a tudás az emberből. Sokan hazugnak tartják, pedig tényeket közöl. Ő nem politikus, hanem szakértő. Ha valakit érdemes figyelni, akkor őt biztosan. Ő sem tud mindent, de minden lehetséges információt begyűjt naprakészen. Mondhatod Hosszú Katinkára is, h nem jó úszó és csak azt mondja, h tud úszni, de az csak a saját tájékozatlanságod.
Egyébként nem a kérdésre válaszoltam, mert nem vagyok bevándorló párti, de elég értelmetlen is a kérdés. A bevándorló pártiak közül is csak a butábbak mondhatják azt, h Nógrádi nem jó semmire vagy azt, h netán hazudik. Ő egy nemzetközi szakember, ha hazudna, azonnal elvesztené hitelességét. Ha rossz munkát végezne, nem lenne elismert nemzetközileg (a legjobb 15 független szakértő közé sorolták). Ha ez nem meggyőző, akkor ott már valami agyi érszűkület vagy fejlődési rendellenesség lehet a háttérben és ki kell vizsgáltatni. Sajnálom azokat, akik a saját meggyőződésüket előrébb tartják, mint a realitást.
Kína, mint első szuperhatalom? Mesélj kérlek, ez engem is érdekelne. Például hol van a kínai globális műveleti képesség?
Nógrádi valóban egy rendkívül jó szakember, csak mostanában ahelyett, hogy komolyabb tanulmányokat folytatna, inkább a médiaszereplésre koncentrál. És itt gyakran beszél olyan dolgokról is, amihez nem igazán ért (mert akármilyen okos, mindent ő sem tudhat), szimplán bízva abban, hogy a szakmai tekintélye miatt úgysem fogják kérdőre vonni. Ezen kívül leragadt az 50-es, 60-as évek realista iskoláinak biztonság értelmezésénél, amit nem lehet minden helyzetre ráhúzni. Emiatt ha írnék valamit, akkor messziről kerülném a rá való hivatkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!