" Elhiszem, hogy te ismersz normálisakat, de az még nem jelenti azt, hogy a többségük képes beilleszkedni a civilizált világba. "
Aham. Az en velemenyem nem relevans bar ismerek joparat, a tied viszont az, bar nem ismersz egyet sem, nem is talalkoztal meg eggyel sem, de te aztan tudod a tutit.
Ugye a logikus gondolkodas sem az erosseged?
2015. jún. 24. 14:14
22/28 anonim válasza:
Miért vagyok én olyan naiv, hogy azt hiszem, a politika rovatban lehet észérvekkel vitatkozni? :)
2015. jún. 24. 14:28
23/28 anonim válasza:
"Az en velemenyem nem relevans bar ismerek joparat, a tied viszont az, bar nem ismersz egyet sem, nem is talalkoztal meg eggyel sem, de te aztan tudod a tutit."
Mintha te nem ugyanígy vélekednél, csak fordítva.
2015. jún. 24. 14:58
24/28 anonim válasza:
57%os valaszolo. kit nezel hulyenek? nezz korul Europaban, nezd meg mi folyik a bevandorlok altal lakott negyedekben a nagyvarosokban. ja az nem letezik, persze :D csak az orvos, meg gyogyszeresz meg az egyetemet vegzett tanult arab, meg tanult feka, mert te azokkal erintkezel nap mint nap. szemelyesen. ezert nincs is integralhatatlan, segelyen elo, bunozo bevandorlo :D sehol sincs. csak rasszizmus. vegul is csak viccbol allt langokban London par eve :D csak viccbol nem lehetett kimenni az utcara a baseball utos fosztogato fekete hordak miatt :D csak viccbol zaklatjak arab bevandorlok a nyugat-europai tok bekes jarokeloket :D viccbol mondjak a nokre, hogy allatok, ha ferfi kiseret nelkul maszkalnak az utcan :D az egeszet csak almodjuk :D nincs Pakik altal mukodtetett drogkereskedelem, sot, pedofilhalozatot sem epitettek ki Del-Yorkshire-ben. sem sehol mashol. es nem eroszakoljak halomra a feher noket, nem kenyszeritik prostituciora a tizeneves angol lanyokat, mi mindezt csak ALMODJUK :D
2015. jún. 28. 15:39
25/28 anonim válasza:
" vegul is csak viccbol allt langokban London par eve"
Amit nagy tobbsegben feher, tozsgyokeres fiatalok csinaltak, nem bevandorlok...
Az osszes tobbi "erved" is kabe igy all meg. Ne a kurucbol probald megismerni a vilagot.
2015. jún. 28. 18:50
26/28 anonim válasza:
persze, mert azt mutattak a retekklub hiradoban, te meg elhitted :D konkretan a londoni lakasom ablakabol csodalhattam vegig az egeszet. biztos rosszul lattam, majd kihipozom a szemem :D
2015. jún. 28. 19:35
27/28 anonim válasza:
jobban ismerem a vilagot, mint te, elottem legutoljara hozzaszolo, ez a teljesen tajekozatlan hozzaszolasodbol is kiderult. tv zombi....
2015. jún. 28. 19:36
28/28 A kérdező kommentje:
Minden liberális ellen példa a debreceni események. Ez csak rosszabb lesz. Egy éven belül vérszemet kap a többi majom és mindenki megindul Európának és annak is főleg Magyarország issza meg a levét. Baj lesz itt, nem kicsi..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!