Mihez kezdenek a Jobbik-fóbiások a Jobbik kormányra kerülése esetén?
Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 18:19
1/22 anonim válasza:
Sírnak majd Brüsszelben hogy itt micsoda nagy "nácifasisztahortistakurucinfóistavonagáborista" diktatúra van.
4/22 Shai-Hulud válasza:
"Remélhetőleg kitakarodnak az országból és Magyarország újra a magyar embereké lesz."
Látom, szereted a magyarokat. :P
Tudod GRABOVSZKY, attól, hogy valakinek más a véleménye mint neked, még éppen annyira magyar, mint te.
:D
5/22 Shai-Hulud válasza:
Részemről nagyon csodálkozni fogok.
6/22 anonim válasza:
Sírnak - rínak, temetik a demokráciát. Heller Ágnes Brüsszelben hörög majd a fasizálódó Magyarország miatt, Kertész és Konrád összecsomagolja a bőröndjét, Lengyel László nyilvánosan tökön szúrja magát az elmaradhatatlan szürke mellényében. Az LMP tagjai egy pörformansz keretében jelképesen a Dunába lövik magukat. Ilyesmi.
7/22 anonim válasza:
Én például kimentem az összes forint alapú befektetésemet, mert szélsőjobberkéknek kinéz egy államcsőd.
De ne adja az ég, hogy idáig fajuljon, tehát a Jobbik győzelméig, a helyzet.
8/22 anonim válasza:
Én nevetnék. Nem tudom, képes lennék-e valaha abbahagyni.
9/22 anonim válasza:
Én inkább a cigányok reakciójára lennék kíváncsi. Bécs irányába hip-hop bedugulna az M1-es...
10/22 anonim válasza:
ugyanazt, mint amit akkor tettem, mikor a Fidesz nyert... azon kívül, hogy nem örültem neki semmit... minek foglalkoznék azzal, amire úgysem lehet ráhatásom azon az egy szavazaton kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!