Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kivágtak az egyetemről, most...

Kivágtak az egyetemről, most milliókat fizethetek a hallgató szerződés miatt úgyhogy mehetek ki külföldre?

Figyelt kérdés
2 NEM magyar ember miatt kivágtak az egyetemről, az egyik Orbán Viktor(roma) akinek köszönhetem a hallgatói szerződést, a másik a tanár(orosz származású) akinél 90%-s a bukási arány, vizsgához se jutottam el, mert egyik félévben se fogadta el a házimat(jelzem a hallgatók 90%-nak se, úgyhogy ők is távoztak az egyetemről, a harmadik évben). Na most fizethetek az államnak 1.2 milliót, és itt vagyok munka meg szülői támogatás nélkül. Hát úgy érzem, hogy tönkre ment az életem ez miatt, úgyhogy köszönöm mindkét embernek! Egyetlen megoldást valami nyugati országba vándorlást látok, mert nem tudom miből tudnám befizetni az 1.2 milliót, ha otthon maradnék->se munka, ha meg van akkor nagyon kicsi fizetés és életem végéig se tudnám kifizetni. Igaza van orbáncnak, a bevándolrók teszik tönkre a magyarok életét: ő a cigány, meg az orosz tanár tették tönkre az én(magyar) életemet. Csak így tovább Magyarország!

2015. jún. 22. 06:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
Természetesen mindig más a hibás, mi pedig sohasem... Mi van azzal a 10%-kal, aki átmegy? CSAK NEM TANULNAK ESETLEG? A rohadt lúzerek, akik buli helyett az anyagot olvassák az ZH előtti este... Ej! Csak mellékesen megjegyzem, hogy ha a tanár esetleg olvasná a kérdést, nyugodtan tehetne akár jogi lépéseket is.
2015. jún. 22. 08:41
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom, hogy ez tortent es a hallgatoi szerzodes veloban rossz, viszont en nem ertek egyet, hogy a tanar hibaja lenne.

Van minden tanarnal egy kovetelmeny, amit neked kell teljesitened. Van 3 targyfelvetel, dekani meltannyossagi kerelemmel, ha tenyleg ilyen durva, akkor 4 is.

Ha ennyi alatt nem tudsz abba a 10%-ba bekerulni, akkor ott nem a tanar a hibas.

Volt nekem is nem egy viszgam, ahol 90% folotti volt a bukasi arany, nem is egy es megis ha mast nem 2-3. alkalommal azert csak at lehetett menni. (En mondjuk elsore is tanultam es egyetlen targyam volt 5 ev alatt amit 2. alkalommal is fel kellett vennem, holott az ELTE IK sem epp egy bufeszak.)

Igen, rossz, hogy ez tortent, de ne masban keresd a hibat, nem ok tanulnak helyetted es nem igaz, hogy valami "teljesitethetlen", vagy "szerencse kell hozza".

2015. jún. 22. 08:49
 13/23 anonim ***** válasza:

"Csak mellékesen megjegyzem, hogy ha a tanár esetleg olvasná a kérdést, nyugodtan tehetne akár jogi lépéseket is."

Miért, nevesítve van valahol? Még a felsőoktatási intézmény neve sincs leírva, nem, hogy a tanáré! Annyit tudunk róla, hogy a dékán barátja? Most komolyan egy ilyen "mélyen sértő" kijelentésért szerinted mire ítélnék a kérdezőt?

Az Orbánt cigányozza már húzósabb, de ha végigolvasod, hogy milyen zsidózás szokott lenni a legtöbb kérdésnél na ez ahhoz képest semmi.

2015. jún. 22. 08:51
 14/23 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy vizsgáig se tudtunk eljutni, mert egy házifeladatot nem fogadott el egyik évben sem. minden évben 1%-l adott kevesebbet a házira mint amennyitől elfogadná, 90%-nak kellett lenni a házinak és ő mindenkinek majdnem 89%-t adott a házijára. Más tanárok szerint teljesen jó a házi, de nem tudnak mit tenni.
2015. jún. 22. 08:53
 15/23 anonim ***** válasza:
58%

Nálunk is volt ilyen oktató az egyetemen. Konkrétan már csak 1 órát tarthat és szakdolgozatokat sem javíthat, mert mindenkinek elégtelennel visszadobta. Aki nem hiszi el, hogy van ilyen, annak vagy szerencséje volt, vagy nem látott felsőoktatást. Nagyon csúnya dolgok mennek ott.

Viszont ilyen helyzetre való a dékáni méltányossági vizsga. Teljesen mindegy, hogy a haverja, mert ott nem az övé és nem is a dékáné az értékelés joga.

2015. jún. 22. 09:20
 16/23 homo ludensz ***** válasza:
16%

A legszomorúbb az hogy esetleg olyantól vetted el a helyet aki tényleg azért felvételizett hogy diplomát szerezzen. Képzeld el azt aki az egyetem mellet még valami munkát is vállal mert a szülei nem tudják támogatni.

A te(magyar)életedet saját magad fogod tönkretenni. Egyetemre menni pedig téged sem kényszerített senki puskával gondolom én. Ilyen hozzáállással külföldön sem hiszem hogy neked sok babér terem.

2015. jún. 22. 09:22
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

homo ludensz

"A legszomorúbb az hogy esetleg olyantól vetted el a helyet aki tényleg azért felvételizett hogy diplomát szerezzen."

Ugye tudod, hogy ezt a labdát rohadt könnyű ám visszadobni a te logikád szerint! Ugyanis ha a kérdező lusta ahhoz, hogy befejezze az egyetemet, akkor akit te sajnálgatsz az még arra is lusta volt, hogy fölvegyék! A kérdező legalább bejutott, na most akkor ki a lustább? Akit fel sem vesznek, vagy akit három év után kitesznek, mert azért elég egyértelmű...

2015. jún. 22. 09:26
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

Bárki bármit mond, igenis vannak olyan tanárok, akik úgy vannak vele, hogy márpedig ezt meg ezt a diákot nem engedem át, bármennyit tud is, mert nem szimpatikus.

Nálunk is voltak dolgok. Pl. van egy szigorlat, ami a szakirányválasztás előfeltétele. Még mielőtt szigorlatozásra kerülne a sor, már eldől, hogy hány szakirány fog indulni, és annak megfelelő mennyiségű embert engednek át. Annál többet akkor sem, ha mindenki mindent tud.

2015. jún. 22. 11:03
 19/23 anonim ***** válasza:
55%
ha ennyire nem ment hagytad volna ott előtte... de persze mindig a tanár a hibás
2015. jún. 22. 11:30
 20/23 A kérdező kommentje:

Mi az hogy ha ennyire nem ment???

4 tárgyam nincs meg ezzel együtt, csak ezt harmadjára vettem fel. Meg ha annyira hülye vagyok ehhez akkor gyakból h-h 5-st kaptam? Csak sajnos össze van vonva 5 kredites tárggyá a gyak meg az ea. És min kettesnek kell lenni mind2-ből de a vizsga feltétele a 90%s házi ami nem lett 90 csak 89

2015. jún. 22. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!