Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lőszerrel való visszaéléssel...

Lőszerrel való visszaéléssel gyanúsítják a Jobbik bicskei elnökét! Minek neki az?

Figyelt kérdés
Nem azt mondják hogy Ők becsületesek?Ezt akkor mostantól nem kell ezt az állítást készpénznek venni?
2010. márc. 1. 18:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
És mi a bizonyíték, egy hangfelvétel? Én is gyanúba keverhetek bárkit, ilyen alapon... :)
2010. márc. 1. 21:38
 22/27 anonim ***** válasza:
30%
Az a náci emberölésre készült!
2010. márc. 1. 21:49
 23/27 A kérdező kommentje:

Látjátok saját magatokat?Pont ahogy leírtam:))))

Én nem foglak anyázni,mert több eszem van!

Nem vitázok veled tényekről,mert egyenlőre sehol sem vagytok,sehol...

Majd ha kormányoztok(nem hiszem:))akkor lehet pofázni,addig csak másokat tudtok szidni:))

Ha egyszer véletlen megadják nektek a lehetőséget,akkor majd titeket is be lehet venni a többi közé,de erre éretlenek vagytok:)

Nem hiszem hogy több embert bántalmaznak,mint akit nem!

De mivel ti vagytok a szentek,a jövendő mondók,legyen:)

Nektek agyilag tíz évet kell még fejlődni jó barát hogy a nyugodtság,higgadtság,elkezdjen kibontakozni a primitív lényetekből.(tisztelet a kivételnek)

Szebb jövőt,nélkületek!Szép álmokat!Semmi bajom a jobbik párttal,csak a hülye,ostoba,mindent erővel és durvasággal meg oldani akaró tagokat szopatom amivel csak tudom!Minden szaron pörögnek!Mindent rá akarnak erőltetni a másik emberre,ez nem etikus!Legyen véleményed,legyen másnak is!Ami meg történelem,ne akard újraírni!

2010. márc. 1. 21:52
 24/27 anonim ***** válasza:
45%

kedves válaszolótársaim, "ne etessük a trollt!"

azaz ne adjunk lehetőséget a kérdezőnek, hogy leugathasson minket, mivel erre megy ki a játék, látható, hisz semmi értelmes dologra nem válaszolt. ne adjunk neki táplálékot, azaz válaszokat!

2010. márc. 1. 22:01
 25/27 anonim ***** válasza:
75%

Hoppá!Ott írtad,gondolod a te pozitív véleményed többet számít több ezer negatív...

Te nem gondolod ugyan ezt magadról?Hmm?

Miért offolsz?Nem azt kérdezte.Olvass mielőtt írsz!Olvass,olvass,olvass!Mindenhol olvass bele a témákba és össze is dőlt ez a kis csúnya magyarázatod!Egyébként biztosan jogtalanul birtokolta a híradóban említett dolgokat,mert ha nem így lenne,senkit nem foglalkoztatna ez az ügy.Majd eldönti az ügyészség,azért van.

2010. márc. 1. 22:03
 26/27 anonim ***** válasza:

"Az a náci emberölésre készült!"

Ha már mindenképp náci, akkor nem EMBERölésre készült.

2010. márc. 2. 00:17
 27/27 anonim ***** válasza:

Jól elvitatkoztok , de nem értem minek:

a jobbik soha nem lesz vezető nagypárt!

2010. márc. 2. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!