Lőszerrel való visszaéléssel gyanúsítják a Jobbik bicskei elnökét! Minek neki az?
Látjátok saját magatokat?Pont ahogy leírtam:))))
Én nem foglak anyázni,mert több eszem van!
Nem vitázok veled tényekről,mert egyenlőre sehol sem vagytok,sehol...
Majd ha kormányoztok(nem hiszem:))akkor lehet pofázni,addig csak másokat tudtok szidni:))
Ha egyszer véletlen megadják nektek a lehetőséget,akkor majd titeket is be lehet venni a többi közé,de erre éretlenek vagytok:)
Nem hiszem hogy több embert bántalmaznak,mint akit nem!
De mivel ti vagytok a szentek,a jövendő mondók,legyen:)
Nektek agyilag tíz évet kell még fejlődni jó barát hogy a nyugodtság,higgadtság,elkezdjen kibontakozni a primitív lényetekből.(tisztelet a kivételnek)
Szebb jövőt,nélkületek!Szép álmokat!Semmi bajom a jobbik párttal,csak a hülye,ostoba,mindent erővel és durvasággal meg oldani akaró tagokat szopatom amivel csak tudom!Minden szaron pörögnek!Mindent rá akarnak erőltetni a másik emberre,ez nem etikus!Legyen véleményed,legyen másnak is!Ami meg történelem,ne akard újraírni!
kedves válaszolótársaim, "ne etessük a trollt!"
azaz ne adjunk lehetőséget a kérdezőnek, hogy leugathasson minket, mivel erre megy ki a játék, látható, hisz semmi értelmes dologra nem válaszolt. ne adjunk neki táplálékot, azaz válaszokat!
Hoppá!Ott írtad,gondolod a te pozitív véleményed többet számít több ezer negatív...
Te nem gondolod ugyan ezt magadról?Hmm?
Miért offolsz?Nem azt kérdezte.Olvass mielőtt írsz!Olvass,olvass,olvass!Mindenhol olvass bele a témákba és össze is dőlt ez a kis csúnya magyarázatod!Egyébként biztosan jogtalanul birtokolta a híradóban említett dolgokat,mert ha nem így lenne,senkit nem foglalkoztatna ez az ügy.Majd eldönti az ügyészség,azért van.
"Az a náci emberölésre készült!"
Ha már mindenképp náci, akkor nem EMBERölésre készült.
Jól elvitatkoztok , de nem értem minek:
a jobbik soha nem lesz vezető nagypárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!