Mit gondoltok ilyen Pride-ot mikor lehet majd nálunk is csinálni?
Semmi kordon, semmi komoly brutalitás, simán vonulnak, boldogok, és mennek haza.
https://www.youtube.com/watch?v=2AEGcUOPktw
10
Végre egy normális hozzáállás! ;) respect!
Akkor rendezzünk felvonulást vakoknak, down-kórosoknak, fogyatékosoknak, balkezeseknek, neo-náciknak, akrotomofiloknak, kecskepásztoroknak, nimfománoknak is!
Ők is legyenek büszkék magukra és merjenek boldogok lenni.
Nyolcas, én sem támogatom a gyűlölködést, de szerintem teljesen jogos volt amit a válaszoló írt.
Mit látsz ebben a videóban? Ugyanazt a provokálást.
0:51-nél befestett, teljesen fedetlen mellekkel az út közepén pózoló nő
1:18-nál valamilyen fogatba fogott, perverz ruhába öltözött emberek sétálnak
1:38-nál a nő (vagy férfi?) fején egy "sz@rsapkával" mászkál
Ezek csupán más emberek idegesítésére jók. Nem beszélve arról, hogy gyerekekre sincs pozitív hatással ilyet látni. (Nem a melegekről beszélek, hanem például a dagadt férfiről akin egy áttetsző trikó van és leragasztott mellbimbó.) Továbbá van még pár igazán megkérdőjelezhető "öltözék". Ha szerinted így mászkálni utcán BÁRMILYEN okból is normális, részvétem.
Boldogok és provokátorok...
Amíg ilyen nincs addig van remény...
Így nézve a többség azért van ott, mert divat melegnek, vagy melegséget pártolónak lenni. Ugyanolyan birkák, mint akik Orbán békemenetén vannak.
Sok ember számára meg mintha valami vallási szexualitásimádó rituálé lenne.
"Semmi kordon, semmi komoly brutalitás, simán vonulnak, boldogok, és mennek haza. "
Felőlem aztán nyugodtan megtarthatjátok a magyar prideot is Bécsben, ha ott ilyen jó nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!