Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok ilyen Pride-ot...

Mit gondoltok ilyen Pride-ot mikor lehet majd nálunk is csinálni?

Figyelt kérdés

Semmi kordon, semmi komoly brutalitás, simán vonulnak, boldogok, és mennek haza.

https://www.youtube.com/watch?v=2AEGcUOPktw

2015. jún. 21. 22:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%

10

Végre egy normális hozzáállás! ;) respect!

2015. jún. 21. 23:33
 12/23 anonim ***** válasza:
41%

Akkor rendezzünk felvonulást vakoknak, down-kórosoknak, fogyatékosoknak, balkezeseknek, neo-náciknak, akrotomofiloknak, kecskepásztoroknak, nimfománoknak is!

Ők is legyenek büszkék magukra és merjenek boldogok lenni.

2015. jún. 21. 23:40
 13/23 anonim ***** válasza:
37%

Nyolcas, én sem támogatom a gyűlölködést, de szerintem teljesen jogos volt amit a válaszoló írt.

Mit látsz ebben a videóban? Ugyanazt a provokálást.

0:51-nél befestett, teljesen fedetlen mellekkel az út közepén pózoló nő

1:18-nál valamilyen fogatba fogott, perverz ruhába öltözött emberek sétálnak

1:38-nál a nő (vagy férfi?) fején egy "sz@rsapkával" mászkál

Ezek csupán más emberek idegesítésére jók. Nem beszélve arról, hogy gyerekekre sincs pozitív hatással ilyet látni. (Nem a melegekről beszélek, hanem például a dagadt férfiről akin egy áttetsző trikó van és leragasztott mellbimbó.) Továbbá van még pár igazán megkérdőjelezhető "öltözék". Ha szerinted így mászkálni utcán BÁRMILYEN okból is normális, részvétem.

2015. jún. 21. 23:47
 14/23 anonim ***** válasza:
55%
10. Vagyok. Az a baj , hogy a vakok, balkezesek, meg még ki tudja kik, nem érnek olyan esetleges hátrányos megkülönböztetések mint egy homoszexuálist. Nem megy úgy haza esetleg félelemmel bevallani a szüleinek azt , hogy balkezes. Persze őket is èrhetnek (betegeket pl )és sokaknak szerveznek gyűjtést, táborokat meg programokat. Te azér nem tudsz róla, mert nem érdekel, nem akad meg rajta a szemed mert teljesen elfogadott dolog. Míg az hogy mindenki csak hőbörög , megmutatja , hogy homoszexuálisnak lenni nem az.
2015. jún. 21. 23:47
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

Boldogok és provokátorok...

Amíg ilyen nincs addig van remény...

2015. jún. 21. 23:55
 16/23 anonim ***** válasza:
37%

Így nézve a többség azért van ott, mert divat melegnek, vagy melegséget pártolónak lenni. Ugyanolyan birkák, mint akik Orbán békemenetén vannak.

Sok ember számára meg mintha valami vallási szexualitásimádó rituálé lenne.

2015. jún. 22. 00:19
 17/23 anonim ***** válasza:
44%

[link]

Ez egy jobb példa a "rituális szexkultuszra". 03.26 - nál mi a mocskos.... wtf

2015. jún. 22. 00:27
 18/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
23%

"Semmi kordon, semmi komoly brutalitás, simán vonulnak, boldogok, és mennek haza. "

Felőlem aztán nyugodtan megtarthatjátok a magyar prideot is Bécsben, ha ott ilyen jó nektek.

2015. jún. 22. 08:48
 19/23 anonim ***** válasza:
48%
Csak azt nem értem, hogy a pride és a kulcsszavak közt lévő "kulturált" hogy fér össze.
2015. jún. 22. 09:09
 20/23 anonim ***** válasza:
67%
2 nagy zimbabwei fekával kúratnám meg azt a libsi marhát, aki az idén is engedélyezte ezt a prájd nevű f.aszságot...
2015. jún. 22. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!