Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki olyat mer állítani, hogy...

Hozza kérdése:

Aki olyat mer állítani, hogy Árpádék "illegális bevándorlók" voltak, azok nem hallottak még a kettős honfoglalásról?

Figyelt kérdés

2015. jún. 21. 08:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
16%

"7:

Ha eljutsz odáig, akkor majd lehet szembesülsz vele, hogy nektek is tétel lesz."

Bocs mester......történelem tanárként végeztem....azért egy kis közöm van hozzá :)

2015. jún. 21. 09:57
 12/27 anonim ***** válasza:
97%
Hogyan lehet egyáltalán a népvándorlást korát a mai korhoz hasonlítani, mikor ma államok vannak, határokkal övezve Európában? Árpádék nem egy mai értelemben (meg semmilyen értelemben sem) vett államba jöttek be, mikor elfoglalták a Kárpát medencét. Éltek itt ilyen - olyan népek, és a magyarok csináltak ebből a térségből államot.
2015. jún. 21. 09:58
 13/27 anonim ***** válasza:
10%
#6! Jo fej vagy!!!!!☺☻☺☻!!!!
2015. jún. 21. 10:05
 14/27 A kérdező kommentje:

11:

Az előbb, magadból kiindulva, meghazudtoltál engem, így most remélem nem ér meglepetésként, ha nem dőlök be a hazugságodnak, miszerint te történelem tanár vagy. Úgy látszik nálad ez a módi, de nem értem miért, mert már az első kommentedben teljesen nyilvánvalóvá tetted, hogy az égvilágon semmi közöd sincs a történelem érettségi mikéntjéhez.

10:

Nem jártam "hitvány" gimnáziumba, ami egyébként egy 8 osztályos gimnázium Budapesten, nem 4 osztályos középsuli.

Mindezektől függetlenül, aki a kérdésemben szereplő idiótaságot komolyan gondolja, az csak a végtelen értelmi korlátoltságáról árulkodik.

Komoly ember pedig nem mond olyat, amit nem gondol komolyan.

2015. jún. 21. 10:08
 15/27 hollófernyiges ***** válasza:
10%
Annál rosszabb, mert nem csak hogy kétszer is illegálisan bevándoroltak, de az első transzport kihasználta a befogadó avarok jóhiszeműségét és nagylelkűségét hogy előkészítse Avarország elrablását.
2015. jún. 21. 10:13
 16/27 A kérdező kommentje:

15:

Gondolom nem írtad komolyan amit írtál. Mert nagyon hányatott sorsúnak kell valakinek lennie ahhoz, hogy a butaság ilyen mély bugyraiba kerüljön.

2015. jún. 21. 10:26
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Azt hiszel amit akarsz! Itt a 110/2012. (VI. 4.) Korm. rendelet "a Nemzeti alaptanterv kiadásáról, bevezetéséről és alkalmazásáról": [link]

Magyarországon a pedagógusoknak eszerint kell tanítani.

Hol olvasol itt olyat, hogy a kettős honfoglalás érettségi tétel/ "törzsanyag"?

(7. és 11. válaszoló voltam)

2015. jún. 21. 10:30
 18/27 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, nyilvánvalóan magyarellenes szélhámosok állítanak csak ilyet. Az az irónia az egészben, a hungarofób, történelemhamisító libsik felmenői szűk százötven éve, Galíciából, két bőrönddel a kezükben érkeztek Magyarországra...

Most ők osztják az észt. 1947-ig még országuk se volt, csak lézengtek gyökértelenül a nagyvilágban.

2015. jún. 21. 10:34
 19/27 A kérdező kommentje:

17:

Felesleges megnéznem ezt a tantervet, engem nem kell semmiről meggyőzni, mert mint mondottam volt, NEKEM TÉTEL VOLT, TANULTUNK RÓLA! Sőt, az utánunk következő évfolyamok, illetve az előttünk végzettek is mind-mind tanultak a kettős honfoglalásról, sőt, érettségi tétel is volt. Valószínűleg köze van ahhoz, hogy László Gyula az iskolánk névadója.

Szóval teljesen feleslegesen gyötröd magadat, mert mondhatsz akármit, nálunk ez tétel.

2015. jún. 21. 10:35
 20/27 anonim ***** válasza:
58%
Miért, akkor ti azt állítjátok, hogy a magyarok megérkezésekor (ha elfogadjuk a kettős honfoglalást, akkor az első megérkezésekor) a Kárpát-medencében nem lakott semmilyen népcsoport, ellentmondva minden történelmi, mitológiai és logikai alapú feltételezésnek?
2015. jún. 21. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!