Csak én érzem úgy, hogy Gyurcsány Ferenc Úr sokkal jobb miniszterelnök volt a mostaninál?
"hogy Gyurcsiban volt gerincesség beismerni, hogy lopnak, csalnak hazudnak. "
Az amnéziádra jó lenne valamit szedni te birka, Ferikébe semmi gerinc nem volt, mert azt a beszédet nem a nyilvánosságnak szánta. Úgy kellett volna hogy nyíltan kiállni a polgárok elé és úgy elmondani, na akkor lett volna benne gerinc.
Ja és tudod mi a különbség Feri és Viki között, hogy Viki még nem küldött fegyveres rendőröket az ellene tüntetőkre, Ferike viszont igen. Amnéziás birka.
"Ja és tudod mi a különbség Feri és Viki között, hogy Viki még nem küldött fegyveres rendőröket az ellene tüntetőkre, Ferike viszont igen. Amnéziás birka."
Tudod miért nem? Mert a mostani tüntetők nem gyújtották fel fél Pestet, nem rongálták mások kocsiját, nem dobálóztak kővel. Innen is látszik, hogy mennyi értelmi szint beli különbség van a fidesznik szavazók és az orsós ellenzők között.
14# Jól van lábhoz kutyám kölyke. Ha te is átélted volna amit én nem sírnád vissza azt a böszmét, én nem gyújtottam fel egy autót se, tüntetni se tüntettem, nem is vagyok egy párt szavazója se, de halálfélelemben éltünk heteken át, kenyérért alig mertünk lemenni. Szüleim a Kádár korszakban éltek de azt mondták ők se láttak még ilyet. Ferike a lopásaival, és hazugságaival majdnem a polgárháború szélére sodorta az országot.
Ezek miatt a tipikus kapzsi baloldali gyökerek miatt tartunk itt ahol, akik hiteleket vesznek fel minden szarra, fizetni persze nem tudják ezért első sorban állnak a tüntetéseken habzó szájjal hogy rohadt kormány ő tehet mindenről. Ők azok akik azt mondják miért támogassuk a határon túli magyarokat, miért? Miért nem az én zsebembe megy?? Persze a bevándorlók jöhetnek mert akkor az EU küld pénz és "gyün a segíly".
Orbán is lop, de olyan jellegű mélypont nem fűződik a nevéhez mint ami Ferikénél volt.
Egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz.
De ha lehet, még mindig inkább Orbán.
Neki nem volt olyan botránya, mint az öszödi. Mert nem állt ki, és mondta el mindenkinek, hanem kiszivárogtatták. Már ott helyben le kellett volna mondatnia az MSZP-nek, mert nemzetközileg iszonyú ciki volt a dolog.
A nemzetközi sajtóban röviden csak így jelent meg a hír:
-Magyarországon tüntetések vannak, mert a Kormány beismerte, hogy hazugságokkal nyerték meg a választásokat.
Volt olyan nemzetközi rendezvény, ahol nem fogtak vele kezet a külföldiek. Egyáltalán nem értem, hogy miért vehet még részt a politikában egyáltalán.
Éljen sokáig a Mutyikirály, sose monnyon le, minden rendes magyar háztartásba kinn legyen a képe. Ha valakinek nincs meg, itt egy szép kópia, vegyétek vigyétek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!