Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor illetve Morvai...

Vona Gábor illetve Morvai Krisztina vallásosak?

Figyelt kérdés

Szerintetek tényleg vallásosak vagy csak szeretik Istent a szájukra venni folyton?

Ez vonatkozik a jobbikosok nagy részére is.

2010. márc. 1. 15:44
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Nem arra gondolok hogy meg van-e keresztelve mert én is meg vagyok az semmit nem jelent. Hanem hogy valóban gyakorolják-e a vallásukat vagy csak úgy csinálnak mintha.
2010. márc. 1. 15:45
 2/18 anonim ***** válasza:
46%
behívták az irániakat szavazatellenőrnek az országba. egy mintakeresztény tenne ilyet, h egy antikeresztény országgal spanol?
2010. márc. 1. 15:45
 3/18 anonim ***** válasza:
77%

A vallásosság, kereszténység nem azt jelenti, hogy utálni kell minden más vallású embert. Általában pont az arabok szokták ezt csinálni.

Én jobbikos vagyok, nem vagyok megkeresztelkedve és vallásos sem vagyok.

kicsit zavar a jobbik vallásossága, de elviselhető. Ennyi erővel a fidesz sem jobb aki karöltve van a Keresztény-Népdemokrata-Párt -al.

Jobbik nem akarja rám erőltetni a vallását, így nincs gond.

2010. márc. 1. 15:52
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Vona még szerzetes is akart lenni...mellesleg miért kellene minden jobbikosnak vallásosnak lenni? nem kritérium...én pl jobbikos vagyok vallásosság nélkül, mert minden tetszik, amit meg akarnak valósítani, de ettől még vallásos nem leszek
2010. márc. 1. 15:53
 5/18 anonim ***** válasza:
37%

"Jobbik nem akarja rám erőltetni a vallását, így nincs gond."

de majd a gyerekeidre fogja a kötelező hittanórán.

2010. márc. 1. 15:56
 6/18 anonim ***** válasza:
56%

Az értékrend!!!

De ezt hiába akarom elmagyarázni egy balíbnek, nem érti!

2010. márc. 1. 15:56
 7/18 anonim ***** válasza:
69%

"de majd a gyerekeidre fogja a kötelező hittanórán."

noh ha beidézed a programjukból, hogy hol írnak arról, hogy a hittant teszik kötelezővé minden embernek, akkor most itt leszo*om magam ;)

(igen tudom, hogy van benne ilyen, hogy kötelező hittan, de sztem te nem tudod, hogy ott van egy "VAGY" szócska is..)

2010. márc. 1. 16:01
 8/18 anonim ***** válasza:
62%

A hittanóra nem értékrend, nekem is járnom kellett, és tapasztalatom szerint csak agymosás.

Kérdésre válaszolva: Nem tudom:D

2010. márc. 1. 16:01
 9/18 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom de nem is erdekel.Ez a resze a Jobbiknak hidegen hagy es nem befolyasol.
2010. márc. 1. 16:05
 10/18 anonim ***** válasza:
80%
hittan vagy erkölcstan...tisztában vagytok vele, mi a különbség a vagy és az és szó között? a vagy választást jelent...tehát nem kell mindkettő
2010. márc. 1. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!