Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik, mint blöffpárt?

A Jobbik, mint blöffpárt?

Figyelt kérdés

Eddig úgy voltam vele, hogy a Jobbikra fogok szavazni, de ez most elbizonytalanított. Ennek van valóságalapja?

[link]

2010. márc. 1. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha valami idióta fotosoppol neked egy képet holmi irásról.Neked az már szentírás.Pusztúlj meg és szavazz az ország mégjobban tönkretételéhez.Támogast Mesterházyt!Lehet juniustól már az 5.-6. miniszterelnok fog lenni komcsiéknál.Ugy is azt mondják hogy költsenek el választás után milliárdokat.Talán következő 4 év után megjön az eszed.
2010. márc. 1. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Most felfedezted a spanyol viaszot? )

[link]

2010. márc. 1. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
ne hogyj el minden hülyeséget... ismerek rengeteg házaspárt, ahol egyik fél jobbikos a másik meg mszp-s vagy fideszes, mégis működik a kapcsolatuk... egyszerűen hanyagolják otthon a politikát, és így nem vesznek össze állandó jelleggel...mellesleg nem egy ember alapján kell a pártot megítélni, és nem néhány kétes eredetű szöveg alapján kell véleményt kialakítani...menj el, járj közöttük,ismerd meg őket, aztán meglátod, hogy őszinték...
2010. márc. 1. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen képet én is tudnék szerkeszteni -.-
2010. márc. 1. 14:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Egy cikket és a Jobbik (+MIÉP) 2006-os kampányfilmjét ajánlom a figyelmedbe:

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=OueAYLsBcjI

2010. márc. 1. 14:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nem sok valóságalapja van a dolognak szerintem.

de ha bekerülnek a parlamentbe vagy hatalomra, akkor azonnal kiderül tesznek e valamit.

De gondolod, hogy ennyi erőt energiát fordítanának a jobbikosok pl a gárdába meg ennyi szart kiállnának csak azért, hogy az mszpnek jó legyen? ugyan...

ha tleg az mszp hátpártja, akkor Vona és Morvai mindenkinél jobb színész lenne...

2010. márc. 1. 14:50
 7/11 anonim ***** válasza:
2010. márc. 1. 14:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Most én is tegyek fel a webre 160db szövegrészletet és akkor én leszek a miniszterelnök?

A szellemi nívód kibukott.

Az meg hogy Vona ifjú Fideszes titánnak indúlt, mindenki tudja aki Jobbikos. Sőt én is és sokan Fideszesek voltunk, és ahogy Gabi úgy sokunk megértette hogy a Fidesz is csak egy hazug képmutató multipárt!

2010. márc. 1. 14:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy okorseg.A partok azt hiszik haboru van.Le akarjak gyozni a Jobbikot:D Most aztan nagyon beilyesztettek ezzel a marhasaggal.Lehet hogy at kene partoljak Mszp-hez?Vagy inkabb Fidusz:D

Bar nagyongelkeserito hogy egyesek az ilyenekbol taplalkoznak es befolyasolja oket.

2010. márc. 1. 14:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted Csurka a hiteles "tanú" a Jobbik megítélésében?

Te ostoba, pontosan Csurka aki nem adta le a számlákat stb hogy a Jobbik ne tehesse közzé a pártfinanszírozását.

A Miép 95% ment át a Jobbikba mert Csurka nyal Orbánnak.

Eszed amennyi látszik!

2010. márc. 1. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!