A Jobbik, mint blöffpárt?
Eddig úgy voltam vele, hogy a Jobbikra fogok szavazni, de ez most elbizonytalanított. Ennek van valóságalapja?
Egy cikket és a Jobbik (+MIÉP) 2006-os kampányfilmjét ajánlom a figyelmedbe:
nem sok valóságalapja van a dolognak szerintem.
de ha bekerülnek a parlamentbe vagy hatalomra, akkor azonnal kiderül tesznek e valamit.
De gondolod, hogy ennyi erőt energiát fordítanának a jobbikosok pl a gárdába meg ennyi szart kiállnának csak azért, hogy az mszpnek jó legyen? ugyan...
ha tleg az mszp hátpártja, akkor Vona és Morvai mindenkinél jobb színész lenne...
Most én is tegyek fel a webre 160db szövegrészletet és akkor én leszek a miniszterelnök?
A szellemi nívód kibukott.
Az meg hogy Vona ifjú Fideszes titánnak indúlt, mindenki tudja aki Jobbikos. Sőt én is és sokan Fideszesek voltunk, és ahogy Gabi úgy sokunk megértette hogy a Fidesz is csak egy hazug képmutató multipárt!
Ez egy okorseg.A partok azt hiszik haboru van.Le akarjak gyozni a Jobbikot:D Most aztan nagyon beilyesztettek ezzel a marhasaggal.Lehet hogy at kene partoljak Mszp-hez?Vagy inkabb Fidusz:D
Bar nagyongelkeserito hogy egyesek az ilyenekbol taplalkoznak es befolyasolja oket.
Szerinted Csurka a hiteles "tanú" a Jobbik megítélésében?
Te ostoba, pontosan Csurka aki nem adta le a számlákat stb hogy a Jobbik ne tehesse közzé a pártfinanszírozását.
A Miép 95% ment át a Jobbikba mert Csurka nyal Orbánnak.
Eszed amennyi látszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!