Deutsch Tamásnak miért van ilyen ápolatlan, züllött külseje?
2015. jún. 19. 13:52
1/18 anonim válasza:
Húha :D Már a név alapján mondani akartam, hogy egy "tudjuk ki" de mikor megláttam, biztos voltam/vagyok benne, hogy ő egy "tudjuk ki" és köztudott, hogy a "tudjuk kik" (legalábbis a többségük) nem az igényességükről híresek :DDD (lehet lepontozni, vállalom) :D
2/18 anonim válasza:
Ja és a mondanivalómnak semmi érteleme nem volt. De azért kössz hogy elolvastátok :DD
3/18 anonim válasza:
Jaj megijedtem ahogy az arcomba villant a kép. De kik azok a tudjuk kik?
4/18 anonim válasza:
#3 Hát a tudjuk kik !!! Gyakori Kérdések.hu-n nem szabad kimondani a nevüket mert egyből letíltanak a p*csába :DDD
5/18 anonim válasza:
Ejj hát nem a külső számít, hanem ami belül van: demagógia, mellébeszélés, hozzánemértés.
6/18 anonim válasza:
Akkor inkább nézegessétek ezt: [link]
7/18 anonim válasza:
Ezt most komolyan csak nekünk csináltad ? A szorgalmadért megáldlak egy zöld pacsival :D
10/18 anonim válasza:
Hát nem azért, mert akkora Dajcstomi rajongó lennék, de szerintem az igénytelenségtől ez a kép nagyon távol van. Már csak az a kabát belekerülhet egyhavi fizetésembe. Szakállas és félhosszú a haja, na bumm, láthatóan nyírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!