Az mszp miben reménykedik még? Hogy ezt a 8évet nem vette észre senki? de most komolyan, ezek után még szerintem az ősmszpsek is elszavaznak, vagy nem?
13:50-nél van a pont!
Kedves szocik,ebből már nem jöttök ki,többet nem loptok itt ki minket. Eddig a dolgozó ember szopott miattatok most nektek lesz szar.
"Csak a Jobbik képes megszabadítani minket a vad kapitalistáktól"
Mondom, hogy komcsik vagytok, hiába is tagadjátok :)))
Ha lenne csak egy gombostűhegynyi eszed, talán megértenéd hogy a vad kapitalizmus pusztítóbb mint a kommunizmus.
Ezt példázza hogy a szocializmus 45 évig tartott, amiben relatív jól éltünk, és az adósságunk 20000milliárd lett.
Mióta vad kapitalizmus van 20 éve meg egyre sz@rabbúl élünk, az adósságunk 40000millárdal nőtt, és elprivatizáltunk 40-60000milliárdot.
Az az, kb 5-6× pusztítóbb a vadkapitalizmus.
A Jobbik a valódi kapitalizmust szeretné megvalósítani, a piacgazdaságoz, ami a társadalmat szolgálja, és nem egy maréknyi embert.
A baj, hogy analfabéta vagy és ezt te nem érted sajnos.
ma 14:17
Értem, kommunista vagy, visszasírod a Kádár-korszakot. Tipikus jobbikos, aki 2008 elején még valószínűleg emeszpés volt :)))))
Amúgy ha ennyire fáj neked, hogy piacgazdaság van, akkor nyomás Kubába vagy Észak-Koreába.
"a Jobbikot nem veheti be, mert az ország abban a pillanatban csődbe megy a külföldi tőke menekülése miatt"
Ezt egyszer már hallottuk az EP választások előtt, hogy ha a Jobbik az EP-ben lesz, akkor minket úgy kivágnak mint macskát kakilni, meg hogy a befektetők felénk se néznek, és egyéb apróságok, amiket szerencsére nem vett be az agyam. Most újra ugyanaz a szöveg van, ami eléggé unalmas már.
ma 16:03
Hülyeséget beszélsz, persze egy buta jobbikostól ezt el is várom.
Teljesen más, ha van egy országban egy elmebetegpárt, amely ellenzékiként ordítozik a parlamentben. Ez sok helyen előfordul Franciaországtól Anglián át Németországig. Más dolog az, ha egy ilyet bevesznek a kormányba.
Melyik része hülyeség? A hallottukm már, vagy hogy unalmas?
Nem emlékszel az elmúlt 1 évre... Hogyan is várhatná el bárki is, hogy hosszabb távra emlékezz? Egysejtű gondolkodásmódodba bele van ültetve a "Deazorbánviktor" meg a "faszitajobbik" és ennyiből áll a politikai tudományod. Remélem azért cégednek jó rabszolgája vagy!
ma 17:15
Szerintem te nem emlékszel semmire. Még arra sem, melyik testnyílásod mire való.
Hol van a jobbik? Pillanatnyilag parlamenten kívüli ellenzéki párt. Ennek megfelelően senkit sem érdekel most még. Az EP-ben egy elszigetelt frakció a többi ilyen elmebeteg nácival együtt.
Teljesen más lenne a helyzet, ha kormányra kerülne. A jobbikhoz képest langyos balliberális osztrák Szabadságpárt kormányra kerülését sem nézte a külföld jó szemmel. Ha Mo.-on kormányra kerülne a Jobbik, az országot a nyugat súlyosan megbüntetné, talán még meg is szállná. Aki ezt akarja, az lényegében hazaáruló.
"Még arra sem, melyik testnyílásod mire való."
Nyugi, pontosan tudom mivel kell a szádba fosni...
Megszállnák? Ez friss hír a kibucból? :) Ne haragudj, akkorát röhögtem most rajtad, rég nevettem ilyen jót :D
Mindenesetre ha a Jobbik most ugye ott van az EP-ben ahol te sejted, akkor az EP választások előtti SZDSZ kampány felér egy uszítással, félelemkeltéssel. Mint anno Gyurcsány szlovák terroristái... Persze most, 8 év "elb@sztuk" után majd éppen most jön a javulás, innentől angyalok lesznek (a választásokig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!