Az RTL klub miért ennyire baloldali és zsidóbarát?
Figyelt kérdés
Akárhányszor megnézem a hiradójukat, mindig az izraelieket védik, a bevándorlást nem ellenzik, sőt, színesítik a kultúránkat szerintük, a jelenlegi kormányt orba-szájba szidják, a trianoni megemlékezésről még szó se esett a hiradójukban...
durciznak mert kevesebb pénzt kapnak meg médiatörvény mit tudom én. Egyszerűen undorítóak... de közben meg k*r*a vicces is hogy kapálóznak...minden áron Orbit [a Kormányt]akarják befeketíteni, utálni, mindenki utálja őket, fúj.
2015. jún. 17. 19:29
2/11 anonim válasza:
Nem szoktam nézni. De még mindig jobb, mint a Fidesz-média.
2015. jún. 17. 19:30
3/11 anonim válasza:
Az RTL egy nyugat-európai tulajdonban levő cégcsoporthoz tartozik.
Ilyen tulajdonú médiumtól mit vársz?
2015. jún. 17. 19:49
4/11 anonim válasza:
Udo Ulfkotte: Megvásárolt újságírók
2015. jún. 17. 20:30
5/11 anonim válasza:
Mondjuk ez az RTL group ahova tartoznak az Luxemburgi, ahol történetesen keresztény demokrata párt van hatalmon.
Ha érdekel a téma, a cégcsoport tulajdonosairól kellene olvass, csak ezt a wikin nem kaptam meg :/.
2015. jún. 17. 20:32
6/11 anonim válasza:
Tök mindegy melyik párt van hatalmon Luxemburgban. Luxemburg a zsiráfok egyik legnagyobb erődje és ugródeszkája Európában. Nem véletlenül adóparadicsom és rengeteg európai vezető kerül ki közülük.
2015. jún. 17. 20:51
7/11 anonim válasza:
Nem ballibsi, hanem normális híradó. Ahol végre kiteregetik orsósék szennyeseit. Ha narancsos ködben akarsz híreket nézni és fáj az igazság, akkor kapcsolj a köztv-re.
2015. jún. 17. 21:38
8/11 anonim válasza:
"durciznak mert kevesebb pénzt kapnak meg médiatörvény mit tudom én. Egyszerűen undorítóak..."
orsósék az undorítóak! Mindenre (boltok, média, szolgáltatók) különadót vetnek ki, ami nem az ő kezükben van. Vagy csak szimplán nem nekik nyal.
2015. jún. 17. 21:40
9/11 anonim válasza:
Talán a legobjektívabb híradó. Nyilván, ők is mossák azért az agyakat rendesen ezzel a sok szar negatív hírrel...Ez globálisan a média legnagyobb problémája. Ha meg orbánpárti szemetet akarsz nézni, ajánlom az atv-t vagy a tv2-t... pfff
2015. júl. 13. 08:13
10/11 anonim válasza:
Nem zsidó barát kifejezetten ellenzéki tehát a Jobbikot is támogatja ami az egetlen jobboldali párt hisz a Fidesz az Izraeli érdekeket képvisel azon kívül raikális kapitalista és imperialista. A Mi Hazánk az meg a Fidesz egyik fiók pártja csak nekik az a stratégiájuk hogy elhitetik hogy nem azt képviselnek holott azt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!