A kurucinfót mikor zárják be?
Kedves 9-es,
Én nem vagyok libsi (hála Istennek), átlagos Kuruc.info olvasó vagyok, de semmi bajom a fekákkal, addig, amíg nem bántanak senkit. Nem gondolom őket alsóbbrendűnek, csak civilizálatlannak, amiről nem feltétlen tehetnek. Ezért kéne őket fölkarolni, de nem úgy, ahogy a libsik gondolják, mert nekik az a céljuk, hogy bejöjjenek, majd szétkurj*k minden fehér s**gét. Amire képesek is, mert civilizálatlanok. Minket is lassan az ő szintjükre butít a rendszer, s egy átlag bantuniggah IQ-ja meghaladja talán rövid időn belül egy egyetemista németét. Mondanám, hogy erről is a libsizmus tehet, de amikor kritizálom a rendszereteket, akkor állandóan nekem ugrotok, hogy gyűlöletkeltő, semmirekellő, antiszemita/-niggah/-cigány, holott én most csak véleményt fejtek ki, amit elméletileg TI TÁMOGATNÁTOK (most 200 fölött jár a vérnyomásotok, tudom, mert fáj az igazság... ugye? XDXDXD). Igen, én is ugyanezt érzem, amikor engem kritizálnak, de én még a csekély 115-ös IQ-mal is képes vagyok fölfogni, hogy a világ nem arról szól, hogy utálnunk kell egymást, legyünk nihilisták és pusztítsuk el társadalmat egymás gyűlöletével, ill. legyünk "netkomisszárok", ahogyan a kérdező teszi. (Ma ez már a 2./3. kérdése arról, hogy miér' nem tiltják már be a Kuruc.infót!) Nos, ennyit akartam.
15/F
Sokára.
Bár ahogy írták akkor a többi uszító jellegű, nem jobboldali szutykot is "bezárhatnák".
9-es vagyok
ÉN attól pofáztam ,hogy én EGYÁLTALÁN NEM támogatom a feketék bevándorlását!
Semmilyen mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!