Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kurucinfót mikor zárják be?

A kurucinfót mikor zárják be?

Figyelt kérdés
Állítólag nagyon sok rá a panasz.
2015. jún. 17. 12:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Mindig is sok volt rá a panasz. Mondjuk annyi erővel a 444 et is be lehetne zárni mert tömény hülyeségeket írnak.
2015. jún. 17. 15:33
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
9-es, hagyjad... itt mindenki liberális és hazaáruló, aki nem lenget magyar zászlót...ezt már nem kell felvenni.
2015. jún. 17. 16:18
 13/18 anonim ***** válasza:
24%

12-esnek

Sajnos.

2015. jún. 17. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:
32%

Kedves 9-es,

Én nem vagyok libsi (hála Istennek), átlagos Kuruc.info olvasó vagyok, de semmi bajom a fekákkal, addig, amíg nem bántanak senkit. Nem gondolom őket alsóbbrendűnek, csak civilizálatlannak, amiről nem feltétlen tehetnek. Ezért kéne őket fölkarolni, de nem úgy, ahogy a libsik gondolják, mert nekik az a céljuk, hogy bejöjjenek, majd szétkurj*k minden fehér s**gét. Amire képesek is, mert civilizálatlanok. Minket is lassan az ő szintjükre butít a rendszer, s egy átlag bantuniggah IQ-ja meghaladja talán rövid időn belül egy egyetemista németét. Mondanám, hogy erről is a libsizmus tehet, de amikor kritizálom a rendszereteket, akkor állandóan nekem ugrotok, hogy gyűlöletkeltő, semmirekellő, antiszemita/-niggah/-cigány, holott én most csak véleményt fejtek ki, amit elméletileg TI TÁMOGATNÁTOK (most 200 fölött jár a vérnyomásotok, tudom, mert fáj az igazság... ugye? XDXDXD). Igen, én is ugyanezt érzem, amikor engem kritizálnak, de én még a csekély 115-ös IQ-mal is képes vagyok fölfogni, hogy a világ nem arról szól, hogy utálnunk kell egymást, legyünk nihilisták és pusztítsuk el társadalmat egymás gyűlöletével, ill. legyünk "netkomisszárok", ahogyan a kérdező teszi. (Ma ez már a 2./3. kérdése arról, hogy miér' nem tiltják már be a Kuruc.infót!) Nos, ennyit akartam.

15/F

2015. jún. 17. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:
*Előző vagyok, úgy értettem egy egyetemista német intelligenciakvóciense lesz kevesebb, mint egy bantunigg*r-é.
2015. jún. 17. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Majd ha fehér hó esik!!!
2015. jún. 17. 21:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Sokára.

Bár ahogy írták akkor a többi uszító jellegű, nem jobboldali szutykot is "bezárhatnák".

2015. jún. 17. 23:27
 18/18 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

ÉN attól pofáztam ,hogy én EGYÁLTALÁN NEM támogatom a feketék bevándorlását!

Semmilyen mértékben.

2015. jún. 18. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!