Tényleg elhiszik a külföldön dolgozó magyar fiatalok a Fidesz új programját, a "Gyere haza fiatal! " programot?
Nem lepődnék meg, ha kiderülne, közmunkára állítja be a fidesz azokat a fiatalokat, akik hazajöttek külföldről.
Elvileg finanszírozni fogják a hazajövetelüket, valamint havi 100ezret biztosítanak nekik albérletre, hogy tudják fizetni a rezsit stb...
Hogy a gyakorlatban ez megvalósul-e, azt már erősen kétlem.
Nem arcátlanság ez Orbánék részéről?
"Nekem tetszik, hogy ennyire szabályozott minden, emiatt is minden ilyen jó az országban, pl nem ütnek el a zebrán"
De ez nem csak Svájcban van így. Normális német városokban is. Kivétel Berlin. Benelux-áll.-ban is állítólag.
Elmehetnek a büdös francba...
Csak az fog hazajönni emiatt, aki életképtelen külföldön. Nekem ha milliárdokat fizetnének akkor sem jönnék vissza.
Vannak még emberek, mint én, akinek nem csak a pénz számít. Inkább élek egy nyugati, kiszámíthatóbb, demokratikusabb országban, külföldön, mint hogy gazdag legyek egy olyan országban, ahol:
- jellemzően sokan a másikra irigyek mérhetetlenül és áskálódnak egymás ellen
- ellehetetlenítik az életed ha nem vagy olyan birka, mint a többség
- állandóan szívességet kell tenni állambácsinak és a vállalkozásokat megfolytják a rengeteg adóval, főleg ha nem vagy haver vagy csókos
- ha nem vagy fideszes vagy nem vagy hajlandó vállalkozóként behódolni, akkor rád küldik fenyegetésként a nav-ot
- lassan mindenhol közmunkásként alkalmaznak, semmibe veszik a munkavállalókat
- semmire sem becsülik és nem tisztelik a tudást, csak azt, ha gondolkodni képtelen, szolgalelkű, csicska valaki
Meggyőződésem, hogy az emberek eleinte a kereseti lehetőségek miatt mennek el, aztán mikor megtapasztalják, a jobb mentalitást, akkor sokan azért maradnak kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!