Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg elhiszik a külföldön...

Tényleg elhiszik a külföldön dolgozó magyar fiatalok a Fidesz új programját, a "Gyere haza fiatal! " programot?

Figyelt kérdés

Nem lepődnék meg, ha kiderülne, közmunkára állítja be a fidesz azokat a fiatalokat, akik hazajöttek külföldről.

Elvileg finanszírozni fogják a hazajövetelüket, valamint havi 100ezret biztosítanak nekik albérletre, hogy tudják fizetni a rezsit stb...

Hogy a gyakorlatban ez megvalósul-e, azt már erősen kétlem.

Nem arcátlanság ez Orbánék részéről?

#FIDESZ #költségtérítés #foglalkoztatás #munkaerő-piaci programok
2015. jún. 14. 21:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
38%

"Nekem tetszik, hogy ennyire szabályozott minden, emiatt is minden ilyen jó az országban, pl nem ütnek el a zebrán"

De ez nem csak Svájcban van így. Normális német városokban is. Kivétel Berlin. Benelux-áll.-ban is állítólag.

2015. jún. 15. 08:57
 22/26 anonim ***** válasza:
24%
Szánalmas bzi fidesz..takarodj Hajrá Jobbik
2015. jún. 15. 11:04
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Én sem jönnék haza a Fidesz hívására. Az egyszer biztos. Szerintem is hajrá Jobbik!
2015. jún. 15. 19:15
 24/26 anonim ***** válasza:
32%
A mutyizók pontozgatják le a nekik nem tetsző válaszokat! 2018-tól majd a börtön rácsait pontozgathatják(esetleg)
2015. jún. 15. 19:18
 25/26 anonim ***** válasza:
57%

Elmehetnek a büdös francba...

Csak az fog hazajönni emiatt, aki életképtelen külföldön. Nekem ha milliárdokat fizetnének akkor sem jönnék vissza.

Vannak még emberek, mint én, akinek nem csak a pénz számít. Inkább élek egy nyugati, kiszámíthatóbb, demokratikusabb országban, külföldön, mint hogy gazdag legyek egy olyan országban, ahol:

- jellemzően sokan a másikra irigyek mérhetetlenül és áskálódnak egymás ellen

- ellehetetlenítik az életed ha nem vagy olyan birka, mint a többség

- állandóan szívességet kell tenni állambácsinak és a vállalkozásokat megfolytják a rengeteg adóval, főleg ha nem vagy haver vagy csókos

- ha nem vagy fideszes vagy nem vagy hajlandó vállalkozóként behódolni, akkor rád küldik fenyegetésként a nav-ot

- lassan mindenhol közmunkásként alkalmaznak, semmibe veszik a munkavállalókat

- semmire sem becsülik és nem tisztelik a tudást, csak azt, ha gondolkodni képtelen, szolgalelkű, csicska valaki

Meggyőződésem, hogy az emberek eleinte a kereseti lehetőségek miatt mennek el, aztán mikor megtapasztalják, a jobb mentalitást, akkor sokan azért maradnak kint.

2015. jún. 15. 20:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Látom sok a fidesznyalonc, akik lepontoznak. Nem érdekel nyugodtan, pontozza le bárki a kommentemet, ez a valóság.
2015. jún. 16. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!