Mit értetek az alatt, hogy szélsőséges?

Ha egy országot elfoglal egy másik, és marad pár ember, akinek ez nem tetszik, és tesz is ezért, az terrorista.
Ha van egy olyan párt, amelyik nem ugyanazt szajkózza, mint a többi, az szélsőséges, tehát eltér a véleménye a többitől.
Ez csak egy szó, aki megijed tőle, az nagyon megvezethető, ill. vaj van a füle mögött.

"Tömören: AMIT A JOBBIK MŰVEL!"
Tömörön kussoljon a szád :-)

"AMIT A JOBBIK MŰVEL!"
mér mit is művel te agyhalott?

számomra az, hogyha valaki túlzásba visz valamit...pl az alkoholista ember is szélsőséges, akit már semmi más nem érdekel, csak a pia
de ha már pártoknál tartunk, szélsőséges volt pl a nácizmus, ahol a nacionalitást túlzásba vitték és ki akarták irtani az "alacsonyabb rendűnek vélt" embereket...
na mármost a jobbikban nincs semmi szélsőséges...nem visznek túlzásba semmit, én nem hallottam pl olyanról, hogy ki akarnák irtani a cigányokat, pusztán el akarják érni, hogy normálisan éljenek, ne úgy, mint most, a mi nyakunkon...a szélsőséges az lenne, ha el is akarnák tüntetni őket... a jobbik csupa olyan dolgot akar, amit a józan magyar paraszti ész diktál

Második válaszoló: pont az ilyenek miatt tettem fel a kérdést...
A többieknek köszönöm, jöhetnek még válaszok :)

Azt jelenti,hogy megalkuvás nélkül kiáll az érvei,elvei mellett,mint a Jobbik!
Ellenpélda a Fidesz,szövetségre lépni a Likuddal egy nemzeti érzelmű "jobboldali" pártnak,és legújabban akár az Mszpvel is!?

Hogy hogy miért?? Mit mondjanak? Azt, hogy tele van hazaszerető, önfeláldozó, igazságérzetben túlbuzgó emberekkel? Ugyan már... Az igazsággal nem lehet támadni. Ezért szippantanak egy kis füvet az szdsz-el és rögtön összehaluznak mindenféle rasszista dolgot.
Erről jut eszembe: Hallottátok a legújabb hírt? Állítolag Vona Gábor esténként a holdfénynél zsidó gyerekek vérét issza és a másik kezével közben cigány gyerekeket húz karóba!! Jujjj!! Terjesszétek oszt jólesz...
Hihetetlen, hogy mennyi idióta ember van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!