Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az egyeseknek, hogy...

Miért baj az egyeseknek, hogy nem akarunk illegális bevándorlókat az Európai Unióban?

Figyelt kérdés

Vagy most csak azért vannak ezen az állásponton, hogy Orbánnal ellenkezzenek?

Én is tudom, hogy Vitya egyedül a szavazatok miatt csinálja, nem is fogom támogatni őt ezért, de tényleg nem kellenek ide déli vademberek.

A magyarok is eléggé szétcsúszott népség, bőven lenne hova fejlődniük, már ha mondjuk az osztrákokat vagy a svédeket vesszük alapul, de akkor minek nekünk ide több millió afrikai és arab, akik teljesen kulturálatlanok?

2015. jún. 14. 10:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hülye vagy, egybe mosol mindent, olvass utána mi micsoda, aztán lehet kérdésed sem lesz, ha pedig lesz akkor értelmesen tudod feltenni.
2015. jún. 14. 15:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel a liberális felfogással, hogy szerintük be kell fogadnunk őket mert mi csináltuk ott a balhét.

Neked kérdező meg az, hogy nem tennél rendet, de a kerítést akarod.

Szerintem alig van 1-2 ember aki elég intelligens és nem csőlátással oldaná meg a problémát. Mi lenne ha húznunk fel kerítést, aknazárat és ezzel EGYSZERRE tennénk rendet az ő országaikban?

Egyrészt, ez senkinek sem jut az eszébe. Az átlagemberek fel sem fogja ezt a szintet, a politikusok között pedig nincs ilyen nagyformátumú ember.

2015. jún. 25. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!