Miért baj az egyeseknek, hogy nem akarunk illegális bevándorlókat az Európai Unióban?
Vagy most csak azért vannak ezen az állásponton, hogy Orbánnal ellenkezzenek?
Én is tudom, hogy Vitya egyedül a szavazatok miatt csinálja, nem is fogom támogatni őt ezért, de tényleg nem kellenek ide déli vademberek.
A magyarok is eléggé szétcsúszott népség, bőven lenne hova fejlődniük, már ha mondjuk az osztrákokat vagy a svédeket vesszük alapul, de akkor minek nekünk ide több millió afrikai és arab, akik teljesen kulturálatlanok?
Az a baj ezzel a liberális felfogással, hogy szerintük be kell fogadnunk őket mert mi csináltuk ott a balhét.
Neked kérdező meg az, hogy nem tennél rendet, de a kerítést akarod.
Szerintem alig van 1-2 ember aki elég intelligens és nem csőlátással oldaná meg a problémát. Mi lenne ha húznunk fel kerítést, aknazárat és ezzel EGYSZERRE tennénk rendet az ő országaikban?
Egyrészt, ez senkinek sem jut az eszébe. Az átlagemberek fel sem fogja ezt a szintet, a politikusok között pedig nincs ilyen nagyformátumú ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!