Mi a véleményetek Szegedi Csanádról?
Figyelt kérdés
Róla sokszor elfeledkeznek, pedig szerintem egy roppantmód szókimondó, értelmes ember. És szerintetek?2010. febr. 28. 15:03
1/14 anonim válasza:
Egy multban élő,szélsőséges ember.
2/14 A kérdező kommentje:
Miért?
2010. febr. 28. 15:09
3/14 anonim válasza:
nekem nem szimpi túlságosan, bár morvai sem. balczó meg vona az értelmesebb arcok.
4/14 anonim válasza:
Szerintem egyalatalan nem szelsoseges.Nagyon talpra esett tehetseges ember.Jo latni valoban tenni akarokat a politikai eletben nem csak maroktartokat.
5/14 anonim válasza:
Vona mellett a másik legnagyszerűbb ember a Jobbikban.
6/14 anonim válasza:
Egy okos és intelligens ember
Szebb jövőt
7/14 anonim válasza:
:S Ezek is csak a hatalmat akarják, meg a poziciókra éhesek. Ugyanolyan korruptak lesznek, benne vn a vérükben!
Olyan ez mint az h miért akar vki főnök lenni? Hogy kiélje magát ahatalmon,mert megpusztul ha nem lehet vezető, mert annyira el van magától ájulva.Egy frászt azért mert olyan jó szakember, vagy mert jót akar a cégnek!
Itt az egóról szól minden.
8/14 anonim válasza:
Én most voltam lakossági gyűlésen ahol felszólalt,és ténykeg szókimondó ember és nem köntörfalaz...,elmondja az igazságot amit mindenki tud,csak inkább nem beszél róla mert kellemetlen(és most politikusokra értettem!)
9/14 anonim válasza:
Eddig nem volt vele bajom, nem vagyok Jobbik fan, de elviselem. Amióta azt mondta az EP előtt, hogy Szlovákiát ki kéne zárni az EU-ból azóta ellenszenves.
Tisztelettel, egy felvidéki magyar.
10/14 anonim válasza:
Nagyon okos es jobb a beszelokeje, mint Vonanak. Neha kicsit tulzonak erzem egy ket potcselekveset, de lehet hogy o ezt komolyan gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!