Finn bevándorlók behívását támogatnád?
"Finn bevándorlók behívását támogatnád?"
Mivel ők is befogadják a magyarokat, ezért igen. De de kicsi az esély, hogy valaha is ide jönnének.
"Harmadrészt a finnugor rokonság jegyében is."
Ha neked rokonaid viddőket haza, vagy hasítsál ki Finnországba.
Geresdlak a falu neve:
"Finnugor rokonság = kamu"
Jó, akkor te legyél rokon a turkesztániakal, pakisztániakkal, vagy a mongol kecskepárszorokkal, nekem tökéletes a finn rokonság.
"nekem tökéletes a finn rokonság."
Akko te is hasíccsál kifele.
"Akko te is hasíccsál kifele."
még van itt egy kis elintéznivalóm, de folyamatban van
anyud ma mit főzött ebédre?
"Jó, akkor te legyél rokon a turkesztániakal, pakisztániakkal, vagy a mongol kecskepárszorokkal, nekem tökéletes a finn rokonság." - ez preferenciaalapú kijelentés, nem tényalapú.
A legközelebbi rokonaink, a manysik, az ujgurok, stb. mind lúzerek saját ország nélkül. Eh...
('30-as évekből olvastam "tudományos" fejtegetéseket a magyar-germán rokonságról. Mert épp akkor az tűnt kifizetődőnek.)
"A legközelebbi rokonaink, a manysik, az ujgurok, stb. mind lúzerek saját ország nélkül. Eh... "
Na itt jön ki sokan miért utasítják el a finnugor elméletet, túl halszagú.. Azt bírom ebben az országban ugyanaz megy mint a románoknál, szlovákoknál: senkit nem érdekel a valódi történelem csak a felpumpált "mi vagyunk a világ urai" történelemhamisítások.
Én történésznek tanulok és pont az ilyen 8 általánost végzett hülyegyerekek teszik tönkre ezt a szakmát, hogyha Táltos Tomi megmondja nekik félrészegen hogy mi építettük a piramisokat akkor ez másnap hivatalos igazság lesz, aki ellentmond az mind Habsburg/zsidó/nyugati/amerikai összeesküvő. Hányingerem van tőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!