A Jobbikot hogy kell megváltoztatni, hogy normális párt legyen Magyarországon?
Arra gondolok, hogy a Jobbikosoknak normális egyetemi végzettségük legyen, olyan okosak legyenek mint a többi politikus, a gazdasági politikája legyen jobboldali, és olyan legyen mint a lengyel Jog és Igazságosság.
Én ezt nem provokálásnak szánom, én csak változtatni szeretnék a Jobbikon, hogy olyan legyen mint a lengyel Jog és Igazságosság. A francia nemzeti front is olyan legyen mint a Jog és Igazságosság, normális konzervatív, a gazdasági politikája legyen jobboldali, és ne legyen olyan mint a Fidesz és az MSZP.
Novák Előd olyan okos és ügyes ember legyen, mint Jaroslaw Kaczynski a Jog és Igazságosság elnöke, Vona Gábor is olyan okos és ügyes ember legyen mint Jaroslaw Kaczynski, Dúró Dóra olyan okos és ügyes női politikus legyen mint Marine Le Pen a francia nemzeti front elnöke, és Morvai Krisztina aki nem tagja a Jobbiknak, de ő a támogatója a Jobbiknak, ő is olyan legyen mint Jaroslaw Kaczynski.
Ha a Jobbik tényleg olyan párt lesz mint a lengyel Jog és Igazságosság, akkor a Jobbik lesz az erősebb párt Magyarországon, és az LMP meg a második legerősebb párt. Ehhez mit szóltok ?
"De ami most van annál már csak jobb lehet."
Akkor nézd meg, hogy tőlünk keletre és délre milyen országok vannak és utána mondj ilyent.
13as vagyok.
Mint mondtam nincsenek kétségeim a balhét illetően.Talán még az Ukrán helyzethez hasonlót is csinálnak majd nekünk,ki tudja meddig mennek majd el ellenünk az EU meg az USA nagy demokratái.
Lehet lesz nyomor,de tudod mit?Állok elébe!
Azért vegyél egy Koránt és tanulmányozd alaposan nehogy meglepi érjen a napfényes Skandináviában.
Vagyis 12es!Bocs 13as!:)
Te nem én vagyok,hanem én én vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!