Szerinted Gyurcsány mit mondott Öszödön el valójában? Mi volt a mondanivalója és mi volt a beismerése?
sztem semmi nem volt igazából mondanivalója... csak célja
És az mi volt?
A kérdező kommentje:
"sztem semmi nem volt igazából mondanivalója... csak célja
És az mi volt?"
Hogy provokáljon.
Hallgasd meg, olvasd végig a teljes szöveget. Sok olyan dolgot mondott, amelyet sajnos soha, senki nem emelt ki. A közbeszéd csak az "elkúrtuk" és a "k.rva ország" kifejezésekre volt vevő.
Ami számodra más, abból jó lenne ha idéznél.
Mert én hallottam már, de hogy számodra mi a fontos, az maga a kérdés!
09:50-nek
Az öszödi beszéd lényege a hazugság kimondása, beismerése. Ez nem erény, hanem aljasság, hogy valódi munka helyett hazugsággal fedték el a hiányosságokat. Ezért áll most az országunk a szakadék szélén! És ez megbocsájthatatlan!
Nem kell őket sem sajnálni, sem védeni, mert azért ültették a képviselőket a képviselői és miniszterelnöki székbe, hogy az ország bajait orvosolják és megoldják. Ehelyett még nagyobb problémákat csináltak, és ráadásul ebből ők nagyon is jól meggazdagodtak!
Ezért kell őket kiseperni a parlamentből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!