Most az emberek mit szeretnének az ún. gyűlöletplakátok ellen?
Nem világos számomra, van egy ellentmondás.
Először is, itt nem arról van szó,hogy a menekültek átutaznak az országon nyugat felé,hanem arról,hogy nekünk mint az Európai Unió tagállamának be kell fogadnunk néhányat, legalábbis erre köteleznék az országot, és ezután indult az ún. gyűlöletkampány a plakátokkal.
(Legalábbis én így gondolom,merthogy a menekültek eddig is jöttek majd mentek,plakátolás meg nem volt)
A magyar embernek egyszer az a baja,hogy nincs munkája,keveset kap,alig tud elhelyezkedni, nagy a munkanélküliség és ezzel érvel a baloldal is, a kormány ellen.
Ha viszont nincs munka a magyaroknak, miért kell befogadni még több munkavállalót,ha egyszer az itt élőknek sem jut?
Erre azt mondják a bevándorlók,hogy ők nem is akarják elvenni a magyarok munkáját.Tehát akkor nem akarnak dolgozni?Az máris sokkal jobb,nem?
Igazából a magyart nem értem, mert ha idejön a bevándorló az elveszi a munkáját, és a magyar nem tud dolgozni, DE ugyanakkor ha a bevándorló azt mondja,hogy nyugi, én nem veszem el a munkád,akkor megnyugszik,hogy jaj,akkor gyere majd a szociális segélyből eltartunk.
Most ne beszéljünk átutazókról, én arról a 500-1000 közötti menekültről írtam akiket be kell fogadnunk,elvégre elsősorban ellenük szól a kampány.
Ha tudod, hogy a menekültáradat gyakorlatilag az írástudatlanok gazdasági bevándorlása, akkor már nem olyan nehéz elképzelni.
Szakmunkások, diplomások soron kívül jöhetnek az EU-ba a Blue Card-al.
Bocsánat ha értetlen vagyok, de nem az van ,hogy a magyarok kukába dobják a diplomát mert nem tudnak vele elhelyezkedni?Mit vállalna egy szíriai menekült a diplomájával amikor még a nyelvet sem beszéli, és ugyan olyan papírja van mint a magyaroknak?Mi ebben az előny, mi az amit ad az országnak azzal ha itt él?
Továbbra is fennállt a felvázolt ellentmondás,vagy csak én nem értem, de továbbra is várom a magyarázatot, már ha van.
A plakátokkal mi legyen? Szedjék le, ismerjék el, hogy parasztvakítás, majd a teljes beruházás árát vonják le a vezető politikusok fizetéséből, és fordítsák közérdekű célra.
A bevándorlókkal mi legyen? Gőzöm sincs, egyszerű ember vagyok, nem szakértő. Kérdezzenek meg szakértőket, a történelem folyamán sok ilyen volt már, valamit biztos tudnak, amit én nem.
Mellesleg ha már a propagandához annyira értenek, talán elég lenne külföldön szóban elterjeszteni, hogy itthon kínozzák és rabszolgasorba verik a bevándorlókat, és akkor talán más útvonalat választanának. Ha el lehet hitetni a világban, hogy mi vagyunk a legantiszemitább ország, akkor ezt is el lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!