Magyarországot elárasztották a Románok? Mert az Mszp annó azt mondta az lesz ha megadják az állampolgárságot.
Nem a levegőbe beszéltek. A külhoniak magyar igazolvánnyal 90 %-os kedvezménnyel utazhatnak, amíg egy belföldi teljes árat fizethet.
Az egyetemeken egy kettős állampolgár az államilag támogatott helyeken előnyt élvez a belföldivel szemben.
Állami cégnél is előnyben van egy belföldivel szemben.
A magyar kórházaknak nincs pénzük a normális működéshez, de Romániában a kormány épít egy új kórházat az ottani magyaroknak.
Nagyon sok család költözött át Romániából a Viharsarokba. Egy részük még csak nem is magyar.
De a környékünkön a szőlősgazdák is románokat foglalkoztatnak, mert olcsóbbak, mint a magyarok.
De egy kérdés, ki kért kedvezményeket, szavazási jogot stb?
Értem én hogy gond a kedvezmény, meg minden. De nem árasztott itt el senki semmit. Ne térjünk ki a kérdésről.
Szegeden az van a korházban, sajnálom. Marosvásárhelyen meg az van, hogy a 2 hete bent fekvő románt nem meri felállítani a Magyar ápolónő, hogy engedje oda a nem rég műtöttet, mert nem tudja kinek a kije, s fél hogy kirúgják.
De most ráadásul nem az mszp, alteregói és hívei erőltetnék a bevándorlást?
Ja, mindenki jöhet, csak azok ne magyarok legyenek? Értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!