Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti megfigyeltétek hogy néha a...

Ti megfigyeltétek hogy néha a Fidesz a vitákba mennyire mellé beszél?

Figyelt kérdés

Néha nézek ilyen vitákat a Jobbikkal s a Fidesszel, mindig nézem hogy feltesznek egy konkrét kérdést, erre elkezdik oltogatni őket olyan dolgokkal amikről akkor szó nem volt, megkerülve a kérdést.

Pár példa:

https://www.youtube.com/watch?v=97I0RGiFiW0

(itt a cigánykérdésről van szó, nem az a kérdés hogy helyes vagy nem helyes az elv amit mondanak, hanem arra próbáljatok figyelni mi a feltett kérdés, és mi Viktor válasza)

https://www.youtube.com/watch?v=kctCM6Hl0ZQ

(Itt egy Eus vita van, Vona felteszi a kérdést kétszer is, választ nem kap, csak azt hogy Orbán szajkózza hogy a Jobbik kiakar lépni az Euból, holott nem ez a kérdés volt feltéve)

Még erre példa rengeteg van, nektek mi a véleményetek?

#FIDESZ #Magyarország #MSZP #politika #Jobbik #parlament #részegmellébeszélőorbánviktor
2015. jún. 5. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi észrevettük minden figyelés nélkül, hogy a Fidesz a vitákban mindig mennyire mellé beszél.
2015. jún. 5. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, megfigyeltem. Ha nem linkeled be a második videót, akkor én linkeltem volna be példaképp :D
2015. jún. 5. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindig is ezt csinálták mindenhol. A Fideszesek meg bólogatnak rá. Na majd 2018 ban ...
2015. jún. 5. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem fideszes sajátosság, ilyen a magyar politikai kommunikáció (persze, van akire ez kevésbé jellemző). Egyik politikus sem épít fel válaszaiban rendes érvrendszert, hanem elsüt néhány ilyen frázist ("elmútnyócév", "nincsdemokrácia", "nácifasiszta", "balliberális kommunista" stb.). Átlag ember úgysem fogná fel a normális érvelést, de ezeket megérti, felfigyel rájuk és örül, hogy ő is milyen okos.
2015. jún. 5. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Néha?
2015. jún. 5. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem csak néha, ez elég gyakori.

Üdv a politika világában :D

2015. jún. 5. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Pontosan ezért nem mert Orbán televíziós vitát vállalni anno. Mondjuk elég vicces lett volna, szerintem egy paródiának elment volna ahogy kitér a kérdések elől. Tanítani kéne ezt a politikusoknak, lehetne a neve Orbán-manőver :D
2015. jún. 5. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez a politikai manipuláció:

https://www.youtube.com/watch?v=R1fppcDg8oA

xD

2015. jún. 5. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!