Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lett volna, ha a 2014-es...

Ak0sgfx kérdése:

Mi lett volna, ha a 2014-es országgyűlési választást a Jobbikosok nyerték volna meg?

Figyelt kérdés

Az egyik játszótársam azt mondta nekem, hogy a Jobbikosok rég elszámoltatták volna az MSZP-s és a Fideszes politikusokat, a másik meg az, hogy a Jobbikosok megvédték volna az embereket a bűnözőktől és a korrupt politikusoktól is. Ha a Jobbikosok megnyerték volna a választást 2014-ben, akkor most Magyarország megmenekülne a korrupt politikusoktól ?

Tekintsétek ezt alternatív történelemnek, az a kérdés hogy mi lett volna, ha a 2014-es országgyűlési választást a Jobbikosok nyerték volna meg ?

Normális válaszokat szeretnék, és nem kérek kioktatást és rosszindulatú válaszokat. Igaz hogy nem vagyok Jobbikos, de én is ezt érzem, hogy a Jobbik egyszer csak megnyeri a következő választást Magyarországon. Ti is ezt érzitek ?

2015. máj. 31. 21:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az egyik haverom mondta nekem, hogy az MSZP-nek a gazdasági politikája jobboldali.
2015. máj. 31. 21:54
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
11: Hát jobboldalibb, mint a Jobbiké (ami egyenesen szélsőbal), de azért az MSZP sem mentes a szociális demagógiától.
2015. máj. 31. 22:06
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem igenis jobb lenne a helyzet. Én (felteszem ellentétben a legtöbb gyk-s politikai szakértővel) rendszeresen nézem az országgyűlési közvetítéseket és abból azt veszem ki, hogy az LMP mellett a Jobbik az egyedüli korrekt párt az országgyűlésben.

A programjuk meg egyáltalán nem az álom kategóriába tartozik, elég szomorú, hogy a magyar társadalom annyira lemondott a reményről, hogy az orruk előtt lévő lehetőséget semmibe veszik. Az egyik lehetőség itt van előttünk David Cameron személyében, aki az EU-s csatlakozási szerződésen változtatni akar, ezt kihasználva Magyarország is beadhatná az igényeit, többek között a hazai termékek érdekvédelmét.

2015. máj. 31. 22:49
 14/21 anonim ***** válasza:
48%

A Saul fia helyett Trainonról készült volna film.

Nem terrorizálhatnának a melegek azzal a jóérzésű konzervatív keresztyén embereket, hogy felvonulnak.

A tvben gyakran mennének olyan műsorok, mint a Világpanoráma és kevesebb Való Világ féle moslék, ami csak a társadalmunkat zülleszti.

Betiltanának az olyan propagandafilmeket, mint Schindler listája, amivel - mint bunkósbottal - verik a fejünket, és bűntudatot akarnak kelteni bennünk, magyarokban!

Európa egyik legdinamikusabban fejlődő gazdasága lennénk.

Kevesebb lenne az erőszakos bűncselekmény, mert a halálbüntetéstől valamint a kémia kasztrációtól való félelem visszatartaná az embereket. (Az EU meg tudjuk, hogy csak pofázik, úgy sem zárnának ki minket)

2015. máj. 31. 23:27
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
Helyreállt volna a rend és Magyarország újra a magyaroké lenne.
2015. jún. 1. 00:07
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

"Figyelembe se veszik a világgazdaságban elfoglalt szerepünket"

Miért kellene azt bárkinek is figyelembe vennie?

2015. jún. 1. 00:10
 17/21 anonim ***** válasza:
56%
Miből gondolod, hogy ők nem ugyanolyan korruptak? A politikusok pártállástól függetlenül ugyanolyanok. Mind a te pénzedből akarnak jól élni.
2015. jún. 1. 11:18
 18/21 anonim ***** válasza:

"Európa egyik legdinamikusabban fejlődő gazdasága lennénk"

Az érdekes lesz majd befektetők és töke nélkül mert azok mind elhúznának.

Szerintem és sokan mások szerint is tönkre tennék az országot nem csak gazdasági értelemben.

És bár leihatnám h mik várhatók úgy se hinnétek el.

Szóval dióhéjban csak ennyit mondok h ANNAK KATASZTRÓFA LESZ A VÉGE !

Társadalmilag gazdaságilag és minden szinten.

" Jobbik egyszer csak megnyeri a következő választást Magyarországon. Ti is ezt érzitek ?"

Nem nem ezt érzem pont az ellenkezőjét.

2015. jún. 2. 14:36
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 ezek szerint túl finom volt az irónia és komolynak tűnt a kommentem?
2015. jún. 2. 16:14
 20/21 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok Jobbikos, nem vagyok Fideszes és nem vagyok MSZP-s. Én független vagyok, de nem vagyok olyan mint Tétényi Éva és Kész Zoltán. Engem ne támogasson egy baloldal és jobboldal sem, mert én sem támogatom őket!
2015. jún. 2. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!