Kicsit nem vicces, hogy mikor nálunk elfogadták a vasárnapi bezárást, addig Franciaországban pedig pont a nyitva tartást bővítik?
Ez nem lesz visszacsinálva ha még az Orbán kormány lesz hatalmon. Márpedig ő lesz. Be lesz vezetve a halálbüntetés, szépen szétrugdossák a seggünket majd, jönnek a nemzeti italboltok, minden nemzeti lesz, több pénz folyik majd be a politikusokba. Mondjuk a halálbüntetés ellen nem vagyok egyáltalán, mert gondoljunk bele. Hasonlítsunk össze egy kórházat és egy börtönt, ezerszer jobban mennék börtönbe mint kórházba. Jobb kaja, jobb életminőség. Az már más kérdés hogy a cellatársakkal hogy jön ki az ember, mennyi brét kap naponta a nyílásokba, hány ujját vágják le, stb.
Az életfogytiglant eleve hülyeségnek tartom, ha sosem engedik ki akkor minek létezik még a szerencsétlen? Mondjuk van olyan akit kiengednek, de az már más tészta. De a lényeget értjük.
EZ a vasárnapi zárvatartás csak a kezdet, itt nincs szólásszabadság, azt mondasz amit akarsz, de nicns értelme a szavadnak. Azt szidsz akit akarsz, mindegy, nem érdekli őket. Uralkodnak rajtunk, baszott keményen, megmondják hova mehetünk, mit csinálhatunk, figyeljétek meg, ez a magyar szabadság.
Én szlovén példát tudok mondani:
vasárnap is van nyitvatartási lehetőség, még sem él vele minden bolt. A nagyobb boltok, plázák nyitva vannak ~9:00-től 15:00-ig, utána már csak a vendéglátó helyek, meg talán a mozik. Ha akarsz bármit meg tudsz vásárolni vasárnap is, szoktak is az emberek vásárolni és jó úgy ahogy van.
Ha én pl dolgozok minden hétköznap reggeltől esti és szombaton is késő délutánig majd szeretnék magamnak venni egy Adidas Racer-t, akkor lehet nem fogom tudni megvenni, mert nem jutok el nyitvatartási időbe olyan boltba ahol van megfelelő méretű és színű.. és egy qrva cipőről beszélek, nem holmi extráról :D
# 10/13 Időpont ma 14:34
Nem nagyobb, mint az, hogy egyik reggel letört a körmöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!