Szentmise Orbán Viktorért. Aki ilyet kitalál és még el is megy rá, az mit érez?
Figyelt kérdés
Az eszem megáll, ez most komoly? Egy vallást még nem terveznek létrehozni, melyben ő lesz a mindenható és naponta imádkoznak hozzá?2015. máj. 25. 17:11
11/14 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy ők nem mondtak, mivel a szüleim is nagyon vallásellenesek, templom közelébe se mennek, csak a nagyszüleim kedvéért lettem megkeresztelve, mert ez a hagyomány. De ők se gyakorolják egyébként a vallást.
2015. máj. 25. 18:33
12/14 anonim válasza:
én is ot leszek te hüje és ne vaygok elnebeteg te vagy az ha még aszt se tudod hoyg orbán tete hejre :))
13/14 anonim válasza:
Szerintem fájhat nekik amikor a fehér köpenyesek rájuk adják azt a bizonyos fordított kabátot.
Amit pedig a leírásba írtál eszembe juttatott egy Hofi viccet: tudod mi a különbség Orbán Viktor és Isten között? Isten nem akar Orbán lenni.
14/14 anonim válasza:
2-nek igaza van, hiába van lepontozva. Bárkiért lehet misét mondani, élő személyért is. De ez a családra tartozik. Nyilván nem mennék rá, mert 1. nem támogatom Viktorunk politikáját, 2. nem vagyok családtag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!