Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szentmise Orbán Viktorért....

Szentmise Orbán Viktorért. Aki ilyet kitalál és még el is megy rá, az mit érez?

Figyelt kérdés
Az eszem megáll, ez most komoly? Egy vallást még nem terveznek létrehozni, melyben ő lesz a mindenható és naponta imádkoznak hozzá?

2015. máj. 25. 17:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy ők nem mondtak, mivel a szüleim is nagyon vallásellenesek, templom közelébe se mennek, csak a nagyszüleim kedvéért lettem megkeresztelve, mert ez a hagyomány. De ők se gyakorolják egyébként a vallást.

2015. máj. 25. 18:33
 12/14 anonim ***** válasza:
9%
én is ot leszek te hüje és ne vaygok elnebeteg te vagy az ha még aszt se tudod hoyg orbán tete hejre :))
2015. máj. 25. 21:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem fájhat nekik amikor a fehér köpenyesek rájuk adják azt a bizonyos fordított kabátot.

Amit pedig a leírásba írtál eszembe juttatott egy Hofi viccet: tudod mi a különbség Orbán Viktor és Isten között? Isten nem akar Orbán lenni.

2015. máj. 25. 23:13
 14/14 anonim ***** válasza:
2-nek igaza van, hiába van lepontozva. Bárkiért lehet misét mondani, élő személyért is. De ez a családra tartozik. Nyilván nem mennék rá, mert 1. nem támogatom Viktorunk politikáját, 2. nem vagyok családtag.
2015. máj. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!