Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Teremthet-e egy politikai...

Teremthet-e egy politikai párt 1 millió munkahelyet 10 év alatt?

Figyelt kérdés
Ma délután dobták be a FIDESZ "Itt az idő!"c. brosúráját a postaládámba. Itt olvasható ez az ígéret. A szándék nemes, de csak akkor lenne tartható, ha legalább háromszor egymás után megnyernék a választásokat, lehetőleg koalíciós partner nélkül...Ennyire magabiztosak? Vagy úgy gondolják, az emberek nem tudnak számolni?
2010. febr. 25. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én meg 30 gyereket csinálok 10 év alatt. Aki nem hiszi, járjon utána...
2010. febr. 25. 21:12
 12/16 anonim ***** válasza:
hármas ikerekkel tolod? D
2010. febr. 26. 00:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát ha csak négy év alatt 400 ezret, akkor reális, bár az már kérdéses hogy megválasztják-e még egyszer!?Persze.
2010. febr. 26. 16:58
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Tanulságosak voltak.

Szerintem azonban politikai párt soha nem hoz létre munkahelyeket. Legfeljebb a saját függetlenített pártfunkcionáriusainak. Ha kormányra kerül, akkor közvetett módon segítheti a gazdaság fellendülését. (Jó adópolitika, kedvezmények, támogatások, stb.) Ezzel munkahelyeket is teremthet...nek, akiknek az az érdeke.

2010. febr. 27. 06:58
 15/16 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Tanulságosak voltak.

Szerintem azonban politikai párt soha nem hoz létre munkahelyeket. Legfeljebb a saját függetlenített pártfunkcionáriusainak. Ha kormányra kerül, akkor közvetett módon segítheti a gazdaság fellendülését. (Jó adópolitika, kedvezmények, támogatások, stb.) Ezzel munkahelyeket is teremthet...nek, akiknek az az érdeke.

Nemis a párt hozza létre, ebben igazad van. De kormányra kerülése esetén ők azok akiktől leginkább függ a gazdaság helyzete (közvetve munkahelyek száma) az országban. :)

2010. febr. 27. 10:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Utcsónak igaza van,nem feltétlen TEREMTI a munkahelyet,hanem a FELTÉTELEKET hozza létre ahhoz,hogy mi teremtsük magunknak.

Ha holnaptól az átlagkereset 200 E-ről,600 E-re nőne akkor én már egy-két éven belül el tudnám képzelni.

Kinyitna az a sok kis sarki bolt,zöldséges,kozmetika stb,stb...

2010. ápr. 9. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!