Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ezért tart itt ez az...

Tényleg ezért tart itt ez az ország?

Figyelt kérdés

Az egyik rádiósműsorban hallottam, hogy azt mondta az egyik "szakértő": "Nekünk magyaroknak túl nagyok az igényeink a lehetőségeinkhez képest."

Ti is így látjátok?

2015. máj. 22. 14:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%
10-es azért kicsit nyisd már ki a szemed...a jobb oldal is ugyanezt csinálja, ne fényezd már őket...:D ők a megváltók, akik a Gyurcsányék ámokfutása után szép lassan elkezdtek a pozitív irányba haladni...és majdnem belepusztultunk...:D érdekes, én nekem fel sem tűnt, hogy azalatt az idő alatt nem lett volna mit enni...semmivel sem volt rosszabb, mint most...csak hát tudom én, valakinek mindig a politika a hibás...:D
2015. máj. 24. 09:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

így van. nagyok az igények : mindenki egy saját lakást akar, szexis, szerető feleséggel meg 2-3 okos gyerekkel, de dolgozni azt nem tud.

a mi igényeinknek a lehetőségekhez képest annak kellene lennie, hogy nem aszfalton csövezzünk és napi egy lejárt konzerv jusson a szemétből.

2015. máj. 24. 09:24
 13/14 anonim ***** válasza:
88%

"ők a megváltók, akik a Gyurcsányék ámokfutása után szép lassan elkezdtek a pozitív irányba haladni...

...

:D érdekes, én nekem fel sem tűnt, hogy azalatt az idő alatt nem lett volna mit enni...semmivel sem volt rosszabb, mint most...csak hát tudom én, valakinek mindig a politika a hibás...:D"

Mi másért zavarta volna el őket a nép ekkora dühödt többséggel?

Ami az érdekes, hogy az emberek kétharmadának akkor nagyon is feltűnt az a nagyon élhetetlen állapot és már éppen négy évvel voltak tovább, mint kellett volna.

Ugyanis a 2010-es kormányváltás előtt 4 évvel lövetett a tömegbe a liberálisan "demokratikus" Gyurcsány. Személyesen folyamatos kapcsolatban volt a rendőrséggel és ő irányította a rendőröket, ő maga adta ki telefonon a parancsokat a lövetésre, mert el akarta őt üldözni a nép a parlamentből. Ezért felkordonoztatta a Parlament mögötti teret, hogy be ne menjünk "takarítani".

Amikor kifogásoltuk, hogy miért zárják el a néptől a parlamentjét, akkor belövetett a rendőr székház üressé tett felső emeleteire a kommandós akciós csapatával, legyen magyarázható indok a Kossuth tér lezárására.

Végül 2010-ig várnia kellett az éhező és feldühödött emberek jelentősen túlnyomó tömegének, hogy elkergessék a most is hazug baloldalt, akik állandóan hazudnak most is, mint ahogy beismerték, 'hazudtunk reggel, éjjel és este'.

A mostani vezetéssel viszont folyamatos tartós

javulást jelentő eredményeket érnek el.

Persze akkor is volt tényleg egy csekély, talán harmad résznyi ember csoport, aki még így is őket választotta, talán ők tényleg nem éheztek mind, talán kilakoltatni sem akarták őket mert nekik még jutott annyi, hogy fizessék a háromszorosára emelt lakás fenntartás árait.

Ezzel szemben a többség dühödten várta a 2010-es választásokat!

A tények magukért beszélnek!

..és igen, a jelenlegi vezetők ők a hősök, mert tényleg mérhetően láthatóan és elismerten leszorították a problémás dolgokat egy tartható mederbe és igen is könnyítettek, de semmiképp nem lett nehezebb, mint azt durván ferdítve mondják baloldalról, félre magyarázva ezt is mint mindig mindent mindenkor, csak ne a javulást fogjuk fel.

Már az infláció megállításával is tartós javulást értek el a korábbiakhoz képest és ahhoz még több egyéb dolgok, mint a rezsicsökkentés, a nyugellátás (azóta össz) 25% fölötti emelése is hozzá adódik. Tudom, mert anyám nyugdíjából látom mennyivel emelkedett. Minden nyugdíjas előkeresheti a 2009 év végi havi ellátás összegét és megnézheti az emelkedés mértékét. Szóval nagyon sok dolog lett jobb, pl emelkedtek a pedagógus, orvos stb fizetések, a gyermekesek támogatásai. Már leírtam az előzőben. Mindenki tudja.

Nem kell szándékosan félre beszélni terelésként a valóság mellé.

2015. máj. 24. 21:26
 14/14 anonim ***** válasza:

látod, pont erről szól a kérdés. Gyurcsány idején is ugyanez volt...volt pár nagyon elkeseredett ember, aki azt hitte, hogy hát a kormány az értük van, de kiderült, hogy nincs így...és akkor kimentek az utcára. akármilyen 2/3 volt akkor, ez mára már sehol nincs, vajon miért? mert szépen rájöttek páran, hogy valójában a fidesz sem jobb semmivel. az a baj, hogy ezen emberek közül még mindig egy csomóan azon törik a fejüket, hogy jó, baloldalt soha többed, de a fidesz se jó, hát akkor következő választáson kire kéne szavazni. nem jut el a csöpp agyukig, hogy teljesen mind1, ki van kormányon, az lóf_szt nem fog se érte, sem más átlag polgárért vagy helyett.

én sose rinyáltam, hogy a köcsög gyurcsány hazudott, meg elkúrták...ha nem kúrják el, jobb lett volna? dehogy lett volna jobb...ahhoz mélyen, a rendszerváltásig kéne visszamenni keresgélni a bűnbakokat, miért nehezebb most...de a többi dolog az csak rizsa, hogy így szegénység van meg úgy...van, de volt is és lesz is...a középréteg maximum azért sírdogál, mert "hallotta", hogy külföldön jobban fizetnek, és nulla gazdasági tudással követelőzik, hogy emeljék meg a bérét, mer hát az osztrák az 5x többet keres.

sokan azért is meg vannak sértődve, mert a kormány nem segít a felvett devizahiteles ügyük megoldásában. ezért látszik, hogy "egyre több a szegény"...okos ember nem vágyik nagyra, és nem vesz fel hitelt, hogy jobbnak tűnjön az élete. én sem tettem sosem ilyet. vajon miért vagyok ennyire pozitív és miért mondom azt, hogy dehát nekem már 15-20 éve teljesen ugyanolyan stabil az életem?

2015. máj. 25. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!