Az EP választáson brahiból (és tudatlanság miatt) a Jobbikra szavaztam, csinálta ezt más is?
Te úgy ahogy vagy egy brahi vagy!
És az ország nem tudta hogy a hozzád hasonlókkal mit szabadított magára!
ha csak brahiból jársz szavazni, akkor:
1.: nem érdekel téged az ország sorsa elvicceled
2.: nem értesz a politikához, hogy ki mit csinál mire jó
3.: így nem jöhettél rá, hogy "mit szabadítottál az országra"
4.: szummázva: a kérdésed provokatív semmi több.
Kell a Jobbik az EP-be is meg a Magyar Parlamentbe is!
Hogy miért? Az EP-ben nem baj, ha nem folyton azt hallják, hogy milyen jó itt, jó ha tudják, hogy kisembernek nagyon szar itt lenni. A Magyar Parlamentben is jó lesz, ha ott lesznek. Bizottsági helyekkel, mismásolás és mutyizás nélkül, legalábbis bízok benne, hogy megszüntetik.
Gratulálok SZÉP VOLT!
Legalább ne híreszteld ,hogy ilyen béna vagy.
Amúgy a politikához senki sem ért.Aki ért hozzá az már meghalt régen,legalábbis Magyarországon.
Most mit szidtok?Azért szavaztam rájuk mert gondoltam nem árt a vérfrissítés.Honnan tudtam volna hogy szétcseszik a maradék hírünket is.
És nem csak brahiból járok szavazni,hanem hogy az általam helyesnek vélt irányt támogassam,és hogy utána ne vágjam a saját fejemhez hogy "te hülye barom most aztán ne sírj hogy milyen világ van,mert nem szavaztál amikor kellett volna".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!