Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 25 évvel ezelőtti Orbán...

A 25 évvel ezelőtti Orbán Viktor szembe köpné -e a mostanit?

Figyelt kérdés

2015. máj. 20. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
Nem, mert ha nem emlékeznél, egyazon anyag nem töltheti ki ugyanazt a teret.
2015. máj. 20. 14:15
 12/18 schocko ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék a kedves kérdező kire szavazott, mert nem Orbán változott, hanem a választói voltak vakok...(több Hofit kellett volna nézni)
2015. máj. 20. 14:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

25 évvel ezelőtt még kis pont volt a politikában. De az első kormányzása alatt már hajlott a diktatúrára. Azért is bukott meg.

Nem köpné szembe magát, mert mindig is ilyen akart lenni, csak nem volt lehetősége rá. Nem mondhatta, hogy diktátor akarok lenni, mert nem volt 2/3-a.

2015. máj. 20. 14:38
 14/18 anonim ***** válasza:
8%
Ha igen, akkor is csak azért, mert bánja, hogy akkor nem volt ilyen po.fátlan és diktatórikus.Még mikor először volt kormányon, szimpatikusnak tűnt amit csinál, legalább is, emlékeim szerint nem okozott különösebb károkat.Mostanra nagyon változott, sajnos hátrányára!De jelzem nem szavaztam rá egyszer sem, nem azért mondom, csak szimpla véleménmy.
2015. máj. 20. 15:06
 15/18 ConnectCare ***** válasza:
Van erre vonatkozóan egy dakota közmondás...
2015. máj. 20. 15:44
 16/18 bestest ***** válasza:
Senki sem csipázná a 25 évvel későbbi önmagát. A gondolkodás nagyban megváltozik közben.
2015. máj. 20. 17:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Szóval lehet hogy az alaphangoltsága már megvolt akkor is, nem hiába Kiszezett is, ami úgy a Kommunista Ifjúsági Szövetség volt, de.. mind liberálisként és mind konzervatívként Orbán lehetne tisztességes, én leginkább erre gondoltam - amikor tükörbenézést ajánlottam.
2015. máj. 20. 19:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Miért tenné? Ugyanazt teszi, amit akkor tett: azt mondja, amivel a legtöbb szavazatot nyerhet.
2015. máj. 20. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!