Vajon normális az, hogy az rtl klub fókuszában 12-es korhatárral r. bancokat adnak és éltetnek? Miért erre nevelik a gyerekeket?
Ilyenkor miért nem sápitozik az ortt, hogy arról van szó, hogy mennyire a külső a lényeg, a modellek a jók, a playboy, stb?
félreértés ne essék, egészséges heteroszexuális férfi vagyok, szeretem a szexet, nem vagyok prűd kicsit sem. De ezt speciel nem tartom helyesnek. Minden nevelést megtiltanak lassan a gyerekekkel kapcs, mert mennyire káros rájuk nézve, de ezt engedik. Mekkora egy fos gnóm társadalmat alakítunk ki így? Látható már a 14-16éves korosztály mennyire elcseszett lett.
pl abban más, hogy a film egy kitalált történet, ahol általában a csók meg a szex inkább egy totál mellékvágány.
egy hír-bulvár-műsorban viszont arról van szó, hogy ez a trendi ez a jó, ilyennek kell lenni. dicsérik azt aki hülye és felületes. gondoljatok erre a sz.pósszájú Maria G.-re. A Tv nem úgy állítja őt be mint egy buta r.banc-ot véletlenül sem.
sorolhatnám még. A reklámok is nevelőek. Szexről szólnak, vagy arról, hogy mennyire vagánynak-trendinek-divatmajomnak kell lenned.
"Úgy írod ezeket mintha a gyakorikérdések.hu oldal válaszolói szavaznának arról hogy mi menjen a televízióban..."
Nem mondtam, hogy szavazzuk meg és akkor úgy lesz. Ez amúgy is esélytelen, az emberek nem fognak öntudatra ébredni. Ezért van szükség az irányításra, szabályozásra.
kit érdekel, kapcsold ki és ne engedd oda a gyereked
rendes szülő ezt teszi
"kit érdekel, kapcsold ki és ne engedd oda a gyereked
rendes szülő ezt teszi"
épp ez az, hogy nem így működik. Akkor mondjuk így, hogy a szülők nagy része nem "rendes", de inkább simán buta.
Napokban volt arról szó, hogy amerikában a hot-dog-ot akarják megváltoztatni mert gyerekek fulladnak meg tőle. Az is hasonló, bár már nagyon erős túlzása a dolognak.
Hiába van egy szülő aki a gyerekét rendesen neveli, a gyereke mellett a közösségekben ott van 100 másik akit nem nevelnek. Ők pedig "mérgezik" az 1 normálist is.
"50-60 évvel ezelőtt még TV sem volt." -es hozzászóló.
Olyan 10 évvel ezelőtt talán, amikor még én voltam gyerek, teljesen más volt minden mint ma. Nem volt ennyire k.rva mint most. Nálunk általánosban egy csaj két srácot lecumizott, utána a fél iskola megvetette, és rohadtul szégyellte magát. Ma mikor látsz ilyet? Ma azt vetik meg aki még szűz.
Akkoriban ha valaki iskolában cigizett, az komolyabb volt, ma már senkit sem érdekel.
Akkoriban aki füvezett, az gáz volt, az osztályban a legrosszabb gyerek is elhatárolódott tőle. Ma már teljesen megszokott.
Egy csomó dolgot sorolhatnék még.
Érettségi előtt láttuk az új középiskolásokat, és elszörnyedtünk. Fiúk nagy része kis anyámasszony katonája, kis gnóm EMO-s vagy bamba képű izomtibi. A csajok pedig kiöltözött agyonsminkelt rib.nc.
Nem ilyen volt a társadalom előtte, totál nem ilyen. nem tartunk jó fele ebben biztos vagyok.
Ma már gyereket megnevelned se szabad. Ha felpofozod, akkor már feljelenthet. Az iskolában szinte már osztályozni is tilos, a tanárnak tilos rendet tartania, "korlátoznia" a gyerekeket.
Ezek fognak dolgozni menni ha felnőnek? Szerinted?
persze, hogy nem CSAK a tv, de nagyon nagy része van benne, mint mondom a média hatalom, nem kicsit.
ugyanígy sáros a kormány. persze a szülő is az, de azt be kell látnunk, hogy egy társadalmat irányítani kell, magától nem megy. jelenleg rosszul irányítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!