Liberálisok miért hiszik azt hogy a rasszisták azért rasszisták mert valakinek más a bőrszíne?
"Egyébként szendrői vagyok és a halandzsa, amit összehordtál még ha igaz is(bár kétlem), sokat nem változtat, ugyanis 99%-ot írtam."
Vagy úgy! De te onnan biztosan jobban ismered a VIII. kerületet mint én...
"Vagy úgy! De te onnan biztosan jobban ismered a
VIII. kerületet mint én..."
Igen, igazad van, mivel jelenleg szendrői vagyok/voltam így fogalmam se lehet mi van Pesten vagy a szomszéd faluban.
Igazi liberális vagy, de tényleg.
Amúgy meg jól behatároltam a Hős utca központúságát és elárulom neked, nem a Google Térkép alapján tettem...
15.18
google térképen felismertetted, hogy nincsenek liberálisok arra? :DDDDDDDD
Ennek ellenére nem látom, hogy a Hős utcában vásárolnának lakást...
Az értelem meg már az előbb is kiütközött, hogy fennakadt azon, hogy szendrői vagyok.
Sokan itt tévedésben vannak. Nem attól "rasszista" valaki, mert nem ismer egy népcsoportot. Arra sosem gondoltok, hogy talán van gyakorlata velük, tehát ismeri őket? Oké, ne utálja mindet, de akkor halljuk a terveket, hogy miként lehetne megoldani, hogy csak a normálisabbjaiba fussunk bele? Jaaa, mert azok annyira kevesen vannak, hogy ez csak ritkán fordul elő?
Egyébként engem nem zavar ha rasszistáznak, nem tartom szégyennek, emiatt nem ér semmilyen hátrány, meg legalább én nem nyalom ki a seggét a legutolsó félbarbárnak sem. Viszont az ilyen rágalmazó emberekről csak ennyi véleményem van: köpködők. Ez az oldal is tele van velük, utána meg papolnak a toleranciáról. Hát köszi, de ebből az agymenésből nem kérek, nekem még megvan a józan eszem.
ma 15:20
Írtál már valaha is egyenes választ egy kérdésre? :D:D:D
"A rasszizmus a félelemből fakad, amit nem ismerünk, attól félünk, ennyi."
Én ismerem a cigányokat és még így is félek tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!