Miért is nem tetszik a balliberálisoknak az új munkaalapú társadalmunk?
Munkaalapú társadalmunk van, mert aki keményen dolgozik az keres jó sok pénzt, aki pedig henyél az szegény marad.
Nem úgy, mint a Gyúrcsány korában, amikor a eményen dolgozók is szegények voltak mer a henyélők kapták meg a pénzüket.
és te mennyire dolgozol keményen, ha itt írogatod a kérdéseket? :D vagy te vagy az ideális "keményen dolgozó kisember", aki miután lenyomott egy 12 órás műszakot, ami igazából 14 volt túlórával, még van energiája a gép elé ülni, és dicsőíteni azt, akire oly büszke, hogy kidolgozza a belét, de "rengeteget keres"? :D
taníts mester :D
amire te akarsz gondolni, az a közmunka, azzal meg akárhogy is gürizik az ember, nem nagyon lehet összelapátolni olyan sok pénzt...:D
Szép szemű kedvesem! Napi 9 órában dolgozom keményen. Hó végig éppen kitart a pénzem.
Nyaralni nem voltam 6 éve, színházban, moziban régebben (pedig korábban egy szezonban 10-15 előadást láttam színházban), könyvet nem tudok venni, noha szakmám szerint készítem őket.
Vásárolni a legszükségesebbet tudom csak.
A 2010-es béremhez képest most 50 ezer forinttal keresek KEVESEBBET! Hol a fenében van az a sok pénz, amiről itt hadoválsz?
"keményen dolgozni, mint a rendes magyar emberek"
Szerinted aki nem tud dolgozni az nem rendes magyar ember?
Én sem értem, mi a baj ezzel a munkaalapú társadalommal. Munka után szabad az udvaron pálinkázva Wartburgot szerelni, ami a legjobb dolog a világon.
(vagy valami ilyesmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!