Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem tetszene az ötlet hogy...

Nem tetszene az ötlet hogy közép ázsiai bevándorlókat hívjunk, de csak kizárólag nőket, és aztán elkeveredjünk velük?

Figyelt kérdés

Ilyen szép pl.: Kazah lányokat.

[link]

[link]

Hát nem gyönyörűek? Hogyan tiltakozhatna ilyen édi tündérek ellen egy magyar ember?

2015. máj. 10. 00:52
1 2 3
 11/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Én a latinamerikai nőket bírom. nem lehetne azt is? Légyszilégyszilégyszííííí!
2015. máj. 10. 09:42
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Az első vh. után Horthy a finn kormánnyal tárgyalt, hogy küldenének-e Magyarországra néhány nagydarab finn gyereket ,,felfrissíteni a magyar génállományt,,. :)
2015. máj. 10. 09:49
 13/23 anonim ***** válasza:
83%

Hát, szerintem nem szépek.

Nekem a fehérorosz, orosz, ukrán nők tetszenek.

2015. máj. 10. 10:00
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
A magyar lányok messze a legszebbek a világon...csak ne lennének ennyire beképzelt, válogatós p..csák :D
2015. máj. 10. 10:06
 15/23 anonim ***** válasza:
80%
A magyar lányok sokkal szebbek. Egyébként ugye tudjátok, hogy Magyarország sok rokon, Ázsiából érkezett népcsoportot fogadott be, akik egy idő után magyarosodtak (azért nem volt ez ilyen egyszerű, mert gyakran ritkították a magyarok sorait) mint például a besenyők, kunok, jászok,...
2015. máj. 10. 10:13
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Inkább maradjunk csak a saját nőinknél, de ha te kazah csajt akarsz, házasodj meg vele, és neveld a gyerekeidet magyarnak (ha engedi).
2015. máj. 10. 10:13
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötletnek tartom. Amúgy is tervben van, hogy ha ők nem jönnek, majd én megyek. :P
2015. máj. 10. 10:31
 18/23 anonim ***** válasza:
14%
A magyarok is így néztek ki, amíg az őshazában éltünk.
2015. máj. 10. 10:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Most nem nagyon tudom eldönteni, hogy változtatni akarsz-e a magyarok genetikai állományán; vagy csak megakarsz dugni néhány ázsiai hölgyet, de nem vagy elégedett a jelenlegi magyarországi felhozatallal.

Bár meg tudlak érteni, szerintem is elég csinosak az ázsiaiak, bár szerintem egy kicsit túlzás éjjel egy órakor is ezen fantáziálni :D

2015. máj. 10. 11:56
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyeneket már most is hozzák az országba, jó pénzért bárki keveredhet velük.
2015. máj. 10. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!