Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem a vizes sportokba...

Miért nem a vizes sportokba nyomja a kormány a milliárdokat a foci helyett?

Figyelt kérdés
A vizes sportokban a magyarok hagyományosan jók. A fociban 50 éve voltunk azok, el kellene már felejteni.

2015. máj. 10. 00:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csinálsz egy összehasonlítást, hogy mennyi pl. a vizilabda heti nézettsége és mennyi a focié?

Nalátod.... (és még így is, hogy a focink már nem ott tart, ahol régen és messze alulmúljuk a külföldi bajnokságokat)

Egyébként minden tiszteletem a vízilabdáé, nem sértésből írtam, amit. Sportban meg nem szeretem az ilyen különbségtételt: minden sport értékes és fontos, hogy a fiatalok a számítógépezés és ipod-nyomogatás helyett inkább megkedveljék a mozgást.

2015. máj. 10. 16:26
 12/12 B.Dávid válasza:
Mert a vizilabda pl olyan sport, amit 6-7 ország űz magas szinten. Magyarország, Olaszország, Oroszország, Spanyolország, Szerbia meg Montenegró. Kb ennyi, de itt se nézett, ezeken az országokon kívül meg végképp nem az. Ausztráliát meg Észak-Amerikát leszámítva mindenhol a foci megy. Remekelünk úszásban és kézilabdában is, de ezek nem érdeklik az embereket. Nézz szét egy általános iskolában, 20 gyerekből 10 focizik
2015. máj. 25. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!